2019-10-15

Hej igen!

Hej efter en fantastisk helg i Stockholm! Känns nästa som en hel vecka för att den var så full av saker. Innan vi åkte hade jag lite samvetskval ifall det verkligen ar det bästa just nu. Men ville så gärna och denna gång är jag glad att viljan fick styra för det har varit en så himla härlig helg. Jag har träffat några av JWHF’s fantastiska bloggare vi var där uppe. Kul, inspirerande och peppande – vill bara ha mer! Och så hade jag ett spännande möte om ett samarbete ang ett potentiellt större projekt under våren 2020 med en annan livsbejakande sajt. Ett sånt möte där man går ifrån nästan hög på adrenalin för det känns rätt, kul och som en idéspruta. Då släpper alla tvivel på vad man egentligen håller på med och känns bara kul. Njuter av den känslan en stund. Kombinerat med att Anton & Algot kom upp fredag kväll och mötte mig på hotellet. Har alltså haft en ganska så himla mysig familjehelg mitt i det hela också.

Och tack för all input i detta inlägget. Jag blev direkt inspirerad och började lägga upp planer, skriva i telefonen och fick tillbaka så mycket pepp. Tusen tack för det. Allt kommer lite pö om pö framöver!

Annars? Har också varit extremt mycket gravid i helgen också, kan ni vara så säkra på! Efter en heldag på skansen i söndags så typ kröp jag tillbaka till hotellet och grät en skvätt i sängen för min kropp gjorde så ont. Stundvis så sinnessjukt frustrerande att vara såmöverlämnad till sin egen kropp. Fick avboka ett frukostmöte igår och känna mig besviken av att det inte blev som jag tänkt. Men i det stora hela är jag ganska säker på att detta var en sån helg som vi kommer säga “minns du när vi var i Stockholm” till. Kanske den sista turen bara vi tre dessutom, och det känns ändå lite speciellt måste jag säga.

30
  • Just wanna view more of
  • Style

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.