2019-06-03

Hej igen!

Igår var vi hos Antons föräldrar, det var första gången på nio dagar som jag lämnade lägenheten. En minst sagt efterlängtad dag. Efter att ha sett 15 avsnitt av Greys Anatomy i lördags (no joke) medan diverse 40års fester och grillkalas utspelade sig kände jag mig ganska deppig (hade avbokat allt). Och uttråkad, vilket ändå är ett friskhetstecken! Så vi gjorde en liten och väldigt lagom utflykt igår. Jag hade klänning och målade naglarna. Och var glad för det lilla!

Jag mår mycket bättre nu, vilket är otroligt skönt! Även om jag kommer ta det lugnt kommande vecka också. Inte minst för jag åker till Stockholm nästa vecka för en veckas jobb! Det blir sista intensiva grejen jag gör innan sommaren för när jag kommer hem igen är huset färdigt och vi åker dit i två veckor kring midsommar. Jag längtar så fruktansvärt mycket efter det.

Tack igen för all er omtanke de senaste par veckorna! Ni är så fina mot mig! Några oroade och undrade om allt det här utlöses av stress eller så. Jag ska inte sticka under stolen med att det har varit en jobbig vinter. Många konflikter och stressigt och lite ledsamt i bröstkrogen framför allt, och jag är smärtsamt medveten om att stress inte är det bästa just nu. Jag behöver såklart ta hand om kroppen. Men jag mår bra och har dragit i alla handbromsar, lovar! Jag är i det stora hela väldigt glad men längtar efter mjuk och fin sommar.

54

Kommentera

Mia

Så fint att höra att du mår bättre, det gläder mig. Ta hand om dig! ❤

midis

Tack snälla! Kram till dig!

Vad bra att du mår bättre! <3 Om du har tid när du är här i Stockholm vore det så kul att hinna ses. Om du har möjlighet 🙂

midis

Ja!! Vore ju så kul! Kanske måndag? Då kan jag från 17.30 ish tror jag. Tis-fredag har jag tyvärr ingen aning om tider än, tror det är heldagar men jag hör av mig!!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.