2014-11-20

Halvtid

 
Snart har jag varit gravid i tjugo hela veckor. Snart har alltså halva min graviditet gått, tänka sig! Och om jag skall vara riktig ärlig (och det skall man ju vara) så har det (än så länge) varit sjukt tråkigt att vara gravid. Jag var faktiskt inte riktigt beredd på att det skulle vara så tråkigt, för det berättar ingen för en. Jag tänkte naivt att när man väl blir gravid, så blir man katalog-snyggo-gravid. Att man skulle vara som en jämn ström av “glow-ighet” med en rund kula mitt på magen. Jovars.
 
Jag har tyckt att det varit frustrerande att det tagit så lång tid innan det börjat synas ens lite. Speciellt eftersom att min kropp kändes annorlunda cirka direkt. Därför har jag också tyckt att det varit ganska så jättetråkigt att följa magen utveckling genom kameran. Jag har liksom inte fattat vad i tusan det är jag skall fotografera och dokumentera? Kanske blir mitt framtida jag besviken när jag inte har något snitsig gif att kolla tillbaka på, men jag hoppas på lite överseende från min sida. Jag har helt enkelt varit för förvirrad. 
 
Men tre bilder finns i alla fall. Längst upp till vänster är från ca vecka 10 och den till höger är ca vecka 14. Längst ner är från i tisdags, vecka 20. Jag kände mig inspirerad till att fatta kameran efter att vi äntligen fått se vår bebis igen. Vi har varit på vårt andra ultraljud och efter att ha sett att allt var som det skulle med bebisen kände jag mig så väldigt tacksam och överväldigad. Så medan bebisen bjöd på show från insidan (den både vinkade, sög på tummen och drack fostervatten när vi var där), tänkte jag att det vore fint att visa hur det såg ut på utsidan. 
0

Kommentera

Vad fin du är! Jag uppskattar verkligen dina ärliga inlägg om hela graviditetsgrejen. En som inte riktigt är med på det där tåget än kan liksom ta det till sig lite lättare på något sätt. Hoppas ni mår bra allihopa! Kram

Oh vad jag blir glad! Det är liksom allt jag kan hoppas på när jag väljer att dela med mig. Får mig att känns mig lite mindre enSam också. Stor kram!

Anonymous

Du er så smuk <3

Puss <3

Anonymous

Haha livsärligt, vilket härligt ord! Men rolitg att du tyckte det 🙂

Förstår att det känns konstigt att fotografera en mage som inte är så stor än, men tycker det ser jättemysigt ut i alla fall 🙂 Kanske en fördel på ett sätt att inte få en kula i vecka 13 som blondinbella verkar ha fått varje gång 😛

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.