2019-05-08

Gott & blandat

De senaste veckorna har jag gått till skolan varje tisdag och torsdag. Eller nåja, kurs. Kommer sakna det när det tar slut efter denna veckan. Det har varit mysigt att klä sig fint och springa och möta Kajsa ett par gånger varje vecka.

Vi myser alltid till det efter föreläsningarna, köper blommor och äter lunch. Ganska mysigt istället för att hetsäta framför datorn. Hoppas vi gör mer sånt även efter kursen.

Ett mindra Expresso House i stan, yes! Istället har St Jacobs Stenhungsbageri flyttat in på gågatan. Äntligen. Hade även gärna sett ett härligt och tjusigt lunchställe öppna häromkring.

Alltid fint hos Florista. Var sugen på en maffig bukett med bara riddarsporre i olika färger, men vi skulle iväg över Valborg så det kändes dumt när vi ändå inte skulle vara hemma.

Hon hade en spännande bröllopstyling coming up som skulle gå i nyanser av café latte. Annorlunda och personligt, såg skitfint ut.

Dessutom har ju hunnit med en frukostföreläsning med retorikbyrån Snacka Snyggt på Mj’s som jag blev inbjudan till, där vi fick öva på att pitcha oss själva, hehe. Obekvämt men lärorikt- hur man pratar om sig själv och hur man presenterar sig är viktigt.

Dessutom är det kul att träffa andra som är där. Som frilans och egen sitter man mycket själv så när tillfällena dyker upp försöker jag gå på sånt här så mycket som möjligt. Det är kul, lärorikt och socialt.

Som kontrast har vi grillat korv med bröd med ketchup (Algot säger det som om det vore ett ord) med alla andra barn i vår byggnad. Sjukt mysigt och lite av ett #goal utan att jag visste om det. Känns så himla mysigt att Algot har flera andra barn i nästans samma ålder på gården som han blivit kompisar med.

Han har även varit igång och lekt bloggare igen, hehe. “Och så en bild på mina fötter mamma”, säger han koncentrerat.

“Fin blomma”, klick klick.

Och detta mest underbara ever. När han vänder kameran och tar en bild på oss. Haha. Goding. Ska hänga upp denna.

Puss! Man måste ju ändå älska när Algot bloggar.

Sen tog jag lite bilder för det är så fint att man kan inte låta bli. Man borde inte låta bli.

Ibland hänger vi lekplatsen och ibland fotar vi, jag och Algot. Haha. Tycker så mycket om dessa bilder som Algot tagit. Det var så ärligt på något sätt.

Det är så fint att tömma kameran på bilder, för man inser verkligen vilka jäkla härliga dagar man har ibland.

28

Kommentera

Helt underbara bilder som Algot tagit! En liten mini-bloggare, härligt!

midis

Tycker också det är så himla gulligt. Han gör det bra, hehe 🙂

Anna María

Bilden på er och bilderna Algot tagit!! SÅ FINA! Algot får gärna gästblogga hos dig tycker jag! <3 Jag blev himla pepp på att Edda skulle få blogga en dag på min blogg 😛

midis

Åhhhhh så gulligt när våra barn gästbloggar!!! Det är faktiskt mysigt när Algot hälsar på i min värld lite också 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.