2018-02-21

Fyra par skor som piffar upp vilken dag som helst

Hur underbara? Kanske dom knäppaste jag sett men om inte dessa livar upp en fredagkväll så vet jag inte vad som gör. Kräver kanske sitt glas för att våga bära dom. Såg dom först på Instagram hos Julie som stylar dom modigt och med bravur.

 

Älskar verkligen dessa! Tänker att de kan göra en outfit som kanske känns lite för snäll och gullig mer cool och kaxig? Jag gillar kombinationen nämligen. Hade dock kanske klippt av det svarta snöret runt ankeln. Såg att Sandra Beijer tipsade om byxorna i samma mönster på sin blogg i dag. Då måste det va fint! Hehe.

Tacksamt för den vingliga att tax-klacken är tillbaka, visst? Gillar den blålila varianten och glitter såklart. Med lite (mycket) vilja påminner den liiite om den här drömskon. Men med en snällare prisklass. Perfekt sko att ha hemma för att klä upp vilken outfit och tisdag som helst.

Och dessa som jag skulle vilja kalla rolig vardagssko. Påminner om Pradas klumpiga skor som håller på att bli mer och mer populära. 90-talet var det som gällde nu, eller hur? Zara är hur som helst väldigt bra på att plocka upp trender. Tacksamt för plånboken.

0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.