2019-09-23

Fun stuff

Denna veckan är relativt lugn men rolig! Bästa kombon. Framför allt har JWHF ett event tillsammans med skomärket Blankens på torsdag här i Malmö, hos Grandpa. Får erkänna att det är en extra rolig arbetsdag när det trillar in ett mejl från Cecilia Blankens. Blir ett klassiskt mingelevent men öppet för alla som vill och kan! Många av er har frågat om fler öppna event (som när vi hade ett event tillsammans med Blaou i våras) tillsammans med JWHF, så kul!  Här kommer ett! Mer info hittar ni här och osa gör ni genom ett mejla era namn till osa@justwannahavefun.se . Hoppas verkligen vi ses! Det är något av det roligaste ändå när vi går från datorn till riktiga livet! Kom och säg hej!

Hoppas ni inte missat denna fina intervju med Mirijam Geyerhofer som skrivit världens snällaste bok till alla kämpande föräldrar; “lite trött bara annars bra”. Den om sömnbrist och vad som händer när man drabbas. För drabbas gör man. Något av det mest outhärdliga jag varit med om var mina sömnproblem våren 2016. Det är en tonalitetet där ute av att “vi är alla trötta“, men nä. Då har man aldrig upplevt sömnbrist på det sättet. Det är ren tortyr och tre läkare la på luren i örat på mig och sa “så är det att ha barn“.  Fram tills en snäll sjuksköterska svarade en dag och jag kunde knappt gråta pga hysteriskt hulkggråt och jag fick en akuttid. Men det kanske får bli ett annat inlägg. Men känner kanske lite extra för just den här boken ändå.

Jenny har tagit alla bilderna. Har älskat Jennys bildspråk i flera år, så tycker att det är så himla kul att få jobba med henne. Annars är detta också något av det jag gillar bäst med mitt jobb. Få idéer till ett uppslag, hitta location, sätta feeling och se det komma till liv i Jennys kamera och till sist ut på JWHF. Då är visionen levande! Och teamwork när det är som bäst. Älskar det, det som gör att man fortsätter ju. Men hur som helst. Bilderna blev skitfina. Jenny är bäst. Anlita henne om ni kan!

Har börjat läsa denna! Boken vi läser i JWHF bokklubb just nu. Precis börjat, men verkade lovande. Älskar att vi läser så olika böcker ändå även om det ofta är med en feministisk underton på något sätt, handling, författare osv. Några dagar kvar på JWHF rabattkod förresten, om ni vill hänga med på denna! Vi diskuterar om typ en månad!

Annars? På fredag åker vi över till min släkt i England. Vi åker dit typ en gång om året och nu är det sista rycket om vi ska hinna i år innan bebiskulan blir för stor. Och sen är det slut med smidiga handbagage-resor igen ett tag. Får se om vi hinner in eller orkar ta oss in till London denna gång. Här två bilder från sista gången vi åkte innan vi blev föräldrar, januari 2014. Time flies.

28

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.