2020-02-26

Fredags-slöseri.

I fredags bestämde jag mig för att ha en mysdag hemma. Vi skulle ha gäster på eftermiddagen och innan livet blev så pressat av barn, jobb och förväntningar så älskade jag att ha dagar då hela dagen gick åt att förbereda sig för kvällen. Ultimata lyxen – att slösa på tid. Ni vet när man skulle gå ut och partaja med sina kompisar och hela dagen gick åt till att fixa sig? Måla naglarna, sms:a om outfits osv. Ä L S K A D E  DET. Så bestämde för ha en vuxenvariant inför en ganska civiliserad middag mitt på dagen med småbarn.

Hängde således fram min outfit. Såhär stylar jag sommarklänningen nu när det är aningen kallt för armlöst. Gillar när man mixar stormönstrat med småmönstrat. Båda kommer från Ganni.

Istället för att måla naglarna gullade jag med min bebis. Alltså hade glömt hur mycket tid som går åt till det. Att bara titta på sin bebis och tänka fy 17 vad gullig.

Jag städade bort bröstskydd, näsdroppar och kräkhanddukar.

Pillade med mina kläder som jag gillar. Låter dem hänga framme. Bör och kan njutas av även när dom inte är på kroppen.

Gjorde fint i hyllorna.

Dukade länge. Strök duken och gick till torget och köpte blommor.

Snicksnackade med Anton som pysslade minst lika mycket med maten. Jag bad om något som “var snyggt på mina nya snygga tallrikar”. True story, står för det!

Njöt ännu mer av Idun som fick en ny kostym. Lite för att det är mysigt, mycket för hon är en kräk-maja.

Så glad för mina nya tallrikar från Royal Copenhagen som jag fick i julklapp av Anton. Små konstverk i min mening. Ljusen är från en dansk tillverkare som heter Ester & Erik och gör ljuvliga ljus i alla möjliga fina nyanser.

Och tolkade våren i en bukett. Sen kom gästerna efter den mysigaste fredagen på länge. När jag slösade på timmar i lugn och ro med saker jag gillar.

40

Kommentera

vardagskonst

De där tallrikarna är SÅ du<3

midis

Är villig att hålla med, hehehe. Puss <3

L

Men vad åt ni då?!

midis

Hehe, någon tjusig röding med slungad kål i variation 🙂

Amanda

Kan du inte visa fler bilder på sänggaveln/sängborden? Så snyggt! Är det ni som tillverkat den?

midis

Jo såklart! Men det är ett enkelt hemmabygge är jag rädd för 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.