2015-10-31

Fredag i Malmö

Efter några svårsmälta veckor och tunga nätter behövde vi något lättsamt. Kompisar! Vi tog med oss en flaska från förr till Bergsgatan och sen åt vi franskt tvärs över gatan. Det är väldigt sällan jag tar upp (mobil)kameran i såna här tillfällen, än mindre publicerar dem. Men igårkväll kändes som frisk luft i ett annars instängt och dunkelt rum och det är värt att minnas tycker jag.
 
Fredagimalmö
Fredagimalmö
 
Här är vi i våra kompisar så väldigt dekadenta lägenhet med Algot mitt i smeten. Om han ändå visste vilken succé han är vart han än går. På bordet stod vinet vi tagit med och som vi väntat med att öppna i över två år. Väntat på rätt tillfälle, osv. Äh – igår var perfekt! En liten klunk av Nya Zeeland var behövligt mitt i det nya vardagslivet i Malmö.   
 
Fredagimalmö
Fredagimalmö
Fredagimalmö
 
Vi gick till krogen runt hörnet. Mitt i en tugga insåg jag att precis allt jag åt den kvällen var no go när jag var gravid. Jag tror att jag undermedvetet drog en lättnads suck över att jag gjort mitt på ett tag när det gäller den rådande babyboomen. 
 
fredagimalmö
 
Och precis när vi betalat kalaset vaknade den här hjälten, som sovit sig igenom bröl, klirrande glas och krossade tallrikar. Vi tjoade lite sömndrucket i trappuppgången innan han fick sig en egen flarra. Sen somnade vi alla mätta och belåtna. Och framför allt, glada! 
0

Kommentera

Fint! Och välbehövlig paus verkade det som. I helgen tar jag också paus. En får passa på när det är mellan två kurser. Fortsatt fin helg önskar jag er!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.