2018-04-24

Fotokonst och att ha en möbel som gardin

Fotokonst

Äntligen kom den här upp. Älskar detta foto från Stilleben som jag köpte…för ett halvår sen. Skäms nästan. Men tanken var att jag skulle lämna in den på inramning som jag gör med alla prints jag lägger en extra krona på. Älskar fotokonst och tycker helt klart att det är värt lika mycket som all annan konst och all konst bör hanteras med kärlek. Och inramning är kärlek i konstens värld. Fast kostar ju en slant. Så ibland får man avvakta. Dessutom smart att använda en enklare om man bara vill känna in hur det känns på väggen innan man bestämmer sig. Personligen gillar jag smala ramar. Ju smalare och diskretare, desto bättre.

Fotokonst

Känns som att färgerna var som gjorda för vårt vardagsrum, hehe. Så glad för gardinen förresten. Piggar upp, är annorlunda och fungerar utmärkt att bara dra för fönstret när Algot inte vill vila och kommer ner i varv inför nattning eftersom “det är ljust ute, mamma“. Men som vanligt tittade hon i butiken på mig som om jag vore dum i huvudet när jag beställde en rosa gardin i möbeltyg. Fungerade ju asbra. Tänk så mycket man missar när man tänker i termer av rätt och fel.

Fotokonst

Och pionerna är här! Måste genast gå och köpa fler.

Fotokonst

Att byta ut på väggarna är ju ett effektivt sätt att ändra utseendet i ett rum på ett ganska enkelt och relativt billigt sätt. Men med åren har ändå ett viss intresse för just fotokonst vuxit fram. Så har nog börjat en liten samling som jag hoppas ska vara längre än en suck. Eller i alla fall längre än en trend. Beställde två foton från härliga Hanna Skoog som jag delar kontor med. Så sjukt skicklig, längtar till de är uppe på väggen.

Fotokonst

Det var allt från vardagsrummet den här gången!

2

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.