2019-06-06

Första sommardagen

Huh, vilken värmen som slog till. Igår var härligast eftersom det kändes som första riktiga sommardagen. Jag var mest hemma under dagen och gick in mina nya sandaler när jag handlade lunch och hämtade post. Fick så mycket frågor om dom. Fina, men gör dom inte svinont? Yes and no. Det är ingen ergonomisk sko uppenbarligen. Men oväntat mjuka och gav inte mer skoskav än någon annan sko (jag får skoskav av allt). Älskar dom. Har letat efter en “klädd” sandal länge.

När klockan var fyra mötte jag upp Anton och så hämtade vi Algot och cyklade direkt till havet. Älskar det med Malmö. 10-15 min cykel och man har strandliv. Vi började här, på surf schack.

Megapepp på megamys!

En liten kille som nog är ganska redo för sommarlov snart. Här är han iof knallröd och svettig efter lekt “tagen” på förskolan. Han är så gullig med sina kompisar.

Och varje gång jag tar bild på Algot vill han ta bild på mig. Vilket är en intressant upplevelse för att han har ju ett helt nytt & eget perspektiv och får mig alltid att tänka “huh, aha, så kan jag också se ut”, hehe.

Eftersom det var helg mitt i veckan fick han tre ketchuphögar.

Havet, i love you.

Älskar denna vy, vet knappt något somrigt. Snabba, barfota fötter mot en brygga påminner mig så himla mycket om när jag var liten.

Vi badade och det var kallt och skönt. Jag är tyvärr en person som blir svullen och svettig (och lite (mycket) grinig) vid 30 graders värme så ett dopp var ljuvligt. Algot låg i vattenbrynet i en timme och vi fick muta med glass för att gå hem.

Sommarens badlakantips är dessa från Ticking Stripes. Finns såklart andra tillverkare men älskar verkligen dessa. Fina, sköna och praktiska (tar ingen plats)!

Det var en helt underbar eftermiddag, även om jag somnade på tre röda när vi kom hem. Enligt Algot cyklar jag “jättelångsamt” och är “gammal” men så får det vara just nu, jag är bara glad att vara lite tillbaka.

31

Kommentera

Lisa

Så fina sandaler! Varifrån?

midis

Tack!! Dom är från atp atelier 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.