2020-10-05

Första dagen och arbetsveckan

Foto: Jenny Brandt Grönberg

Jenny tog denna bilden på mig när vi var i Ystad och jobbade sist. Vi har ju tagit fram ett helt nytt marknadsföringskoncept – Picture Perfect Ystad. Vårt koncept handlar egentligen om “Picture Perfect” och att visa varandra hur vi upplever en stad eller destination – på riktigt. De små ögonblicken som skapar helheten. Sen blev Ystad (eller ja, Ystad i centrum) första staden som köpte konceptet. Det är en supermysig liten stad. Idén grundar sig på att jag sällan upplever alla dessa enastående naturupplevelse och fotografier som är på diversa @visit..ditt och datt- kontona eftersom jag varken springer runt med drönare eller ultrazoom-kamera som turist eller boende. Ville ha det lite mer nära, lite mer glimten i ögat och lite mer close to Home. Eller close to heart i alla fall. Är både lite stolt och glad över att vi lyckades sälja in konceptet – från en idé hemma vid vårt köksbord till färdig leverans. Får se vilken nästa stad blir som Picture Perfect besöker.

Och så skriver jag det här från min nya kontorsplats nära Noir och gamla väster. Jag har en ny skrivbok på skrivbordet där jag skriver olika idéer till olika kunder. Imorgon ska jag fota med Jenny och snart lanserar vi en ny sak tillsammans. Jag planerar vår terminen 2021 med en vän, omstrukturera lite för att få allt att funka, tar hjälp av en kollega och hjälper varandra framåt.

Jag har typ inte firat någonting längs vägen, bara jobbat på. Firande knappt lanseringen på JWHF, när jag fick jobbet på Lindex eller när jag fått in en ny kund. Det är en balansgång mellan att det är bara jobb, att jag är mer än så, och att tänka “shit, tänk att jag gjort allt det här“. Kanske var det här inlägget och första dagen på nya kontoret en påminnelse av det sistnämnda.

Den är flyktig, men den känslan behövs också ibland.

35

Kommentera

Mikaela

Älskar att kika in på din blogg!!

midis

Tack, blir så glad att ni läser. En sån här kommentar värmer!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.