2019-02-19

Förra veckan!

Jag hade min bloggigaste vecka på länge förra veckan. Eller nej, bloggen blev ju såklart lite lidande men den förlängdes till verkliga livet och det är faktiskt så otroligt fint när det händer. Som alla branscher har även denna sina utmaningar, upp och ner, men jag älskar verkligen att blogga och det som hör till. Det är för det mesta ett roligt jobb. Och det ÄR så fint när gränser mellan online och offline suddas ut på ett okonstlat och genuint sätt. Här är Johanna! Som var nere i Malmö i onsdags för att göra klart kommande intervju hos JWHF. Först, så himla kul och schysst att hon kom hit för det! Ambitionen är verkligen att översätta det fina samtalet lika fint i text. Så stay tuned. Och extra kul när timmarna såklart flyter på för att man har så mycket att prata om och det inte känns som jobb utan bara som två personer i en soffa.

Har varit ovanligt mycket här den senaste veckan, först med Johanna & co och sen bloggträffen (som jag snart ska visa mera av förstås!). MJs. För att dom faktiskt gör det så bra!

Lite senare samma dag åkte jag till Falsterbo och en annan Johanna, hehe. Johanna Kajson som också ska vara med i en intervju hos JWHF. Är så glad att båda så generöst, modigt och, well, mänskligt, vill vara med. Det blir inte de typiska intervjuerna, utan försöker hela tiden hitta en annan infallsvinkel som visar att det alltid finns mer bakom.

Ännu senare på dagen träffade jag Kajsa. Okej, erkänner att den dagen var lite lätt hysterisk. Men så blir det ibland. I alla fall mötte upp Kajsa för en hamburgare på Causal. Det var just casual och mysigt.  Ju mer jag och Kajsa lärt känna varandra (tack vare JWHF, kände ju inte varandra innan!) ju mer har en fin vänskap växt fram. Väldigt glad för det. Snart ska Kajsa ju sin andra bebis men efter det hoppas jag på att världen ska få uppleva ännu mer av Kajsa. Hon har det i sig.

Har tröttnat liiiiiiiite på causal men ändå; fortfarande ett schysst ställe i Malmö med välgjord mat.

Efter en stund kom Lina och Mathilda också. Dom skulle också med till en ny härlig butik i Malmö. Som också kommer på JWHF snart. Och som säljer grejer från Linas Lite Kalabalik. 

Så himla fin butik, älskar att någon tar hand om Friisgatan. Den har potential att bli en av Malmös bästa. Kajsa har skrivit lite om butiken här.

Och så har jag träffat Sanna en del också förstås. Ingår i alla veckor och vi har alltid något att ta tag i. Det är ju Sanna som jag gör kursen hos Folkuniversitetet med och som hjälper mig lite delvis med events & sånt till JWHF. Börjar så smått planera JWHFs 1 års fest förresten. Vårens bästa tänker jag.

Vi äter väldigt ofta nudelsalladen på Kärleksgatan 3. Det får ändå räknas som Malmö-klassiskt vid det här laget.

Och så har jag haft möte med fina Jasmin. Hon roddar ju JWHF Style Challenge och hjälper även annars till med JWHF Instagram i övrigt just nu. Så pepp på det. Sjukt kul att jobba med så bra personer med så bra idéer. Handlingskraftiga är dom också. Älskar det.

13

Kommentera

midis

kram!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.