2020-09-13

Förra veckan

Så har det gått en vecka till och förra veckan var mest bra även fast jag hade PMS. Tricket var väl att inte motsätta sig skiten och anpassa veckan därefter så jag har mest varit hemma, jobbat och kollat tv. Det var skönt.

Men en dag var jag också med Idun medan Anton jobbade på sitt håll och det känns som en otrolig lyx att kunna göra så. Det är något jag är absolut mest tacksam för just nu.

Vi träffade Sara-Maria och lilla Clara. Det är bara fem dagar mellan Idun och Clara! Minns när jag låg höggravid i soffan scrollade på Intagram och såg att Sara-Maria fått Clara och jag blev så sinnessjukt sur – för min egen skull. Clara kom tidigt och Idun sent och jag var jättetrött på det. Något litet fint att skratta åt idag <3 Och så får jag väl ändå tacka denna platsen för två nya fina personer i mitt liv. Det var genom bloggen vi fick kontakt egentligen och det är sånt jag påminner mig om när yrkets baksidor känns överväldigande och jag vill stänga ner och lägga mig i en hydda i skogen. Det finns definitivt upsides också. På en annan not: tycker ni Idun är skallig eller?

Och så har jag lunchat och jobbat med Jenny. Då ser det ut såhär när vi diskuterar jobb som ska göras framöver samtidigt som jag äter lunch. Faktiskt ganska mysigt.

Och på tal om jobb så har jag också varit iväg på fysiska möten och startat upp med en ny kund som jag ska jobba med i höst. Jag var nere vid MEC och det kändes som att kastas iväg nästan fyra år i tiden när jag praktiserade på en byrå där. Det är ju svindlade att tänka på hur mycket som hänt sen dess. Också en viktig påminnelse när yrkets baksidor känns överväldigande.

Och så har jag tydligen ett par nya favoritskor. Inget fancy men jag känner mig fancy i dem. Svarta Vans som passar till allt. Ett mindre beslut att ta på morgonen, ibland är det den främsta och mest akuta avlastningen man behöver.

36

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.