2020-05-13

Förra veckan!

Vi hade egentligen tänkt åka några dagar till Paris i vår och sen ta tåget till London till min familj som bor strax utanför där. Det känns trist ibland att det inte blev av, mest för det var en liten dröm blir försenad, men  vi njuter faktiskt desto mer av Malmö i år. Här är också fint. Våren som brukar vara stressig har en helt annan takt i år. Kanske är det på grund av Idun också. Men tänker mycket på förra året och nu och tänker på hur olika två år kan kännas. Varje år har sitt soundtrack.

Utanför vår lägenhet finns metervis efter metervis av syrener, doften är helt underbar. Om framtidstro har en doft så är det nog syren ändå. Påminner mig så om studenten och skolavslutningen. Slutet av ett skolår, men börjar av en helt ny sommar. Svårslagen känsla.

Anton och jag åt lunch tillsammans en dag. Vi gick till Slottsträdgården. Verkligen ett så vackert ställe mitt i staden. Och maten är helt ok. Enkel men god.

Idun var med <3

Jag hade detta på mig.

Det positiva med att det plötsligt blev så oerhört kallt igen är att våren blir längre. Vissa år känns det som allt blommar över på en helg när värmen slår till och går direkt till sommar. Det blir en lång vår i år på många sätt.

Malmö!

Gick inom Florista för att hämta blommor jag beställt till ett par fotograferingar men köpte hem dessa enastående tulpaner till mig själv. Jag tror dom heter Belle Epoques, men är inte säker. Rätta mig gärna om jag har fel.

Och i fredags hade jag en rolig fotografring tillsammans med Jenny för JWHF x Grandpa Store. Vi har alltid så kul. Jenny ser bilderna i mitt huvud och gör dem än bättre. Bra team. Och ska bli väldigt kul att få visa resultatet snart!

Jag modellade också lite. Förstår ibland inte hur jag vågade mig på Lindex reklamen förra sommaren. Som sagt, varje år har verkligen sin ton. Jag har lättare att rodda bakom kameran tillsammans med Jenny men det är ju kul att fastna i linsen ibland också, det ska erkännas.

Blev sminkad medan Idun glodde som vanligt. Senare samma dag tog Jenny denna bilden. Helt underbar. Så glad för den bilden. Det finns kraft i den älskade ungen <3

36

Kommentera

Åh men IDUN! Ögonen! Älskar bebisar som glor! Längtar till syrenen slår ut här i Stockholms förorten.

midis

Jag med! Hon älskar att äta glo-soppa! 🙂

nina

Vilken bild! Prickarna som går igen, ögonen:)

midis

Helt klockren, så glad att Jenny fångade henne så underbart fint.

Eva

“Varje år har sitt soundtrack” – den tar jag med mig, välbehövligt! Tacka Anton för surdegsinlägget, har nu bakat mitt allra första surdegsbröd <3. Och du den vita klänningen – hur fin? Var har du hittat den?

midis

Det blir han riktigt glad för att höra!! Och klänningen är från HM. Puss!

Fantastiskt foto på Idun!

midis

Så glad för så enastående fin bild!

åh, att amma i vårsol. blir sååå nostalgisk, tycker allt bebismässigt känns SÅ mysigt just nu. (antagligen för att det är fem år sedan jag hade en bebis – har filtrerat bort allt omysigt och tänker bara på doften av bebishjässa, typ)

midis

Det har sina mysiga stunder, bebislivet, det har det verkligen <3

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.