2020-04-24

För en vecka sen.

För en vecka sen sprang jag till Slottsträdgården. När jag kom fram till Jenny sa hon “du såg arg ut på flera meters håll“. Hahah, jag var inte alls arg utan oerhört pepp men så ser det ut när jag har energi som sprutar ut ur öronen. Så vi lugnade ner oss med en fika inledningsvis.

Vi skulle fota men har lovat oss att alltid ha det najs och kul när vi jobbar (om det finns tid, men det är väl målet antar jag – att ha tid). Anton var med en stund. Det blir en del logistik när man ammar eftersom jag vill amma så nära som möjligt så jag kan få vara ifred så länge som möjligt. Sen trillade Kajsa in också eftersom hon var i stan den dagen. Vi saknar alla varandra ganska mycket nu när vi knappts setts pga Corona. Det är kul att jobba ihop även om vi alla driver olika bolag.

Jag började egentligen min dag med att köpa blommor till dagens fotografering. Då kan det se såhär härligt ut. Till skillnad från halvätna hamburgare, glasspinnar och våtservetter.

Sen körde vi igång. Hela reportaget hittar man ju nu på Just Wanna Have Funs startsida eller här förstås.

Och så hamnade jag på en av Jennys bilder mitt i ett byte.

Jag hade gjort en bukett med blåa irisar och röda tulpaner bland annat.

Sen kom Johanna och skulle modella för oss. Hon gjorde det så himla bra. Men först lunch. Och trevligt snack. Gud som man uppskattar såna saker ännu mer nu.

På Slottsträdgårdens cáfe kan man också äta lunch. Här vår någon biff-curry-grej. Gott! Men framför allt är det väldigt fint och en superhärlig oas mitt i stan.

Och sen var en helt strålande jobbfredag slut.  Hoppas jag får hålla på med sånt här hela livet och göra mer mer och åter mer balla saker tillsammans.

31
  • Just wanna view more of
  • Style

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.