2019-07-06

Fiska krabbor i Kattvik

Inser ju nu att vi hade sån himla tur under tiden vi var i huset kring midsommar. Sol varje dag och över 20 grader. Det är ju ändå härligt och vår sista kväll var en riktig sommarklassisker. Vindstilla, varmt och vi var uppe länge.

Vår närmsta badplats från huset är den här lilla underbara hamnen, i Kattvik. Påminner mig om där jag växte upp fast det är någon helt annanstans. Jag tänkte alltid att jag skulle flytta tillbaka till där jag växte upp, men med så mycket bagage är jag glad att vi valde något nytt att göra till vårt. Med en flört till allt det man faktiskt tyckte var tryggt och skönt när man var liten. Kattvik är en pittoresk liten hamn men en lite kiosk där man kan köpa nygräddade våfflor. Ett tips på härligt utflykt anyday solen skiner faktiskt!

Just denna kvällen åkte vi ner för att fiska krabbor. Anton och Algot hade varit nere någon kväll tidigare medan jag var för trött. Så vi gjorde om allting för det kändes för mycket som att barndomsögonblick med Algot för att missa. Det går knappt att hjälpa men när man får barn tänker man mycket på hur man själv hade det som barn. På gott och ont och detta, att fiska krabbor i sommar solen, är helt klart något som ligger mig varmt om hjärtat. Men nog dags att skaffa flytväst för jag höll krampaktigt i Algot hela tiden. Också något som händer när man får barn: rädslan.

Jag såg ut såhär! I sommarklänning med lite för varm tröja, men jag var trött och behövde något att burra upp och in i.

Vi hade inte tänkt bada men havet var spegelblankt så vi var ju tvungna. Hämtade badkläder och plumsade i. Kan va top 5 av bästa känslor i livet.

Längtar lite tillbaka när Malmö är grått, regnigt och ganska kallt. Hoppas sommaren kommer tillbaka.

Algot älskar att bada men helst från stranden och blivit lite mer försiktigt när det känns för kallt, hehe. Så han satt mest vid kanten och räknade ner till mig och Anton när vi doppade oss. Fint moraliskt stöd.

Lagom till att det var allt för sent att lägga sig i tid så åkte vi hem igen. Satte scrunchien på handleden och kände klänningen bli blöt på ryggen när håret torkade.

24

Kommentera

Bettan

Härligt! Vad fin du är, gillar din style. Kram!

midis

TACK! Gjorde mig glad 🙂 kram!

Så fina foton Christin!

midis

Tack Matilda!! <3 hoppas vi ses snart!!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.