2017-11-21

Fika i Malmö på Kärleksgatan 3, tröttmössa och färginspiration mitt i dassnovember

Fika i Malmö på Kärleksgatan 3

Idag lämnade jag hemmakontoret mot ett på stan. Det ensamma frilanslivet mot ett tillsammans. Mötte upp Julia och dividerade lite om olika saker. Hjälpte henne leta rekvisita till hennes bok och så åt vi lunch. Här – på Kärleksgatan 3, ett helt nytt fik i stan! Heja Malmö! 

Fika i Malmö på Kärleksgatan 3

Fika i Malmö blir bara bara mer och bättre. Eller ja, det är i alla fall roligt när det öppnar något nytt. Speciellt ett som ligger lite närmre där vi bor, så man kan bojkotta espresso house lite lättare. Åt förvisso lunch här idag men den var bra! Tips!

Fika i Malmö på Kärleksgatan 3 Fika i Malmö på Kärleksgatan 3

Färgkombinerat, vilket ju alltid uppskattas. Skämt o sido – det är intressant hur stor del av budgeten som mer och mer går till inredning och rekvisita. Viktiga grejer om man vill få organisk spridning på sociala medier – no joke. Men ingen organisk räckvidd hjälper dig om du sen inte back that shit up med något vettigt innehåll. Det är den hårda (och enda rimliga) verkligheten. Men här verkar det ju gå bra med både det ena och det andra.

Fika i Malmö på Kärleksgatan 3

Julia mitt i maten!

Fika i Malmö på Kärleksgatan 3

Golvet! Så-himla-fint! Typ det första man ser när man kommer in. Inte så konstigt med tanke på hur otroligt snyggt det var. Mer färg åt golven! Älskar exempelvis detta rosa golv hos Ida (följtips på Insta!). Kanske ska Algots golv vara i någon färg när vi bygger om? Tåls att tänka på.

Fika i Malmö på Kärleksgatan 3

Försöker övertala Julia att visa den här sidan av henne mer i hennes sociala medier. Hon är så himla rolig. Och nördig. Med glimten i ögat och klacksparkar sig genom livet (men vågar även prata om det som känns!). Kanske en livsstilsblogg under 2018 – det vore något!

Fika i Malmö på Kärleksgatan 3

Sen promenerade vi genom Malmö och pratade jobb. Det fina med frilanslivet är att man kan ha jobbfika, jobblunch, jobbpromenad. Att livet händer fast man jobbar. När man jobbar. Det är verkligen en stor morot för mig. Och så letade vi lite för orimligt länge efter en vägg att fota dagens mot. “Ska du göra det, ska du göra det ordentligt” sa Julia.

Fika i Malmö på Kärleksgatan 3

Hej! Tills nästa inlägg!

Fika i Malmö på Kärleksgatan 3

Medan Instagram drunknade i snöbilder blickade jag bakåt, eller framåt – hur man nu vill se det. Tänk att vissa rosor fortfarande blommar medan första snön faller. Även om jag är mitt i ett intensivt förnekande att vi har flera månader av vinter framför oss så hoppas jag ändå att Algot ska få uppleva lite snöbollskrig. Någon gång.

Fika i Malmö på Kärleksgatan 3

Satsade lite extra på outfiten idag. Dels för jag mest jobbar hemma i pyjamas för det mesta och dels för jag är så in i märgen trött. Vilket jag också förfärade mig över när jag såg bilderna på mig själv. Tyckte mina ögon kräktes ut trötthet. Sprang och köpte D-vitamin.

Fika i Malmö på Kärleksgatan 3 Fika i Malmö på Kärleksgatan 3

Vinkade av Julia och fotade lite färginspiration. Typisk fråga när man blir intervjuad till olika hemreportage (har ju varit med i ett par och har ett som väntar (så pepp på det senaste!)) är “var får du inspiration ifrån“. Precis som för många andra är internet en stor källa men färg finns överallt. Inte att glömma! I kläder, böcker, i mat och min senaste favorit – på byggnader. Jag hittar inspiration till finfina färgkombinationer om jag bara tittar upp lite. Som här rosa, olika nyanser av grått, petrol, svart och vitt. Eller rosa och gult, en personlig favorit. Bara att gå hem och kombinera. Klar inspirations-slut.

0

Kommentera

Jag smäller AV, golvet kan vara det finaste jag sett. Åh. Varför ser inte fler platser ut så? En fröjd för ögat!

Christin

ELLER HUR!!!! Man vill typ bada i det!!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.