2019-03-22

Festliga dagar

 

Det har minst sagt varit en intensiv vecka. Men när det är så intensivt så har man knappt något val att bara fokusera. Tiden går så otroligt fort då. Jag har knappt haft energi över att reflektera över vilket väder det varit (vilket är mycket ovanligt för mig, hehe) men veckan känns som solsken. I tisdags var jag i Köpenhamn.

Med Jasmin som hjälpte mig när jag skulle handla blommor till eventet i onsdag. Kan såklart kännas som överkurs att åka till Köpenhamn. Men jag tycker det är värt det att gå the extra mile.

Önskar att det skulle vara billigare att åka till Köpenhamn och vara i Köpenhamn. Anton hade läst någon ny rapport som visade att det är lika dyrt i Köpenhamn som i New York nu. Sjukt och tråkigt. Men i alla fall. Det finns ju en Stilleben-butik även vid Nørreport nu så vi sprang inom där också. Passade på såklart. Där är verkligen alltid så fint, blir alltid alltid inspirerad. Drömköket, om det nu finns!

Det var fullkomligt ljuvligt att gå loss i blomsterhavet som är vid Torvhallerne. Även ett stökigt kök såg härligt ut med så fina blommor. Inte nödvändigtvis billigare att åka till DK att handla men definitivt alltid roligare utbud.

Den dagen VAR det faktiskt himla fint väder. Bad Jasmin ta en bild och så tog jag en på henne. Älskar att ha kollegor <3

Hämtade ut ett pressutskick från härliga Urtekram. Himla lyxigt packet med deras nya serie som doftar lavandel.

Jag sprang även inom Atom47 som ligger vid Davidshall. Hade sett på hennes Instagram att hon gjort smycken med stora pärlor. Som jag letat SOM EN TOK efter, men har också tyckt att de jag hittat varit för dyra. Plus att det kändes så himla kul att få handla lokalt och stå och nörda ner sig i olika pärlor. Jättefina grejer och mysig butik. Mirjiam är ju där också!

Kolla så fint. Så glad för det!

Och Algot, min älskade unge som är typ pepp på allt jag tar hem. “Så fina blommor mamma, jag ska lukta”. Hoppas han också ska njuta av allt som är fint i livet 4-ever.

Har även gått förbi nyöppnade HM som flyttat tillbaka på Gustav. Känns väldigt lyxigt varuhusaktigt och påkostat. För att inte prata om invigningen, woasa. Vilken drömbudget, hehe. Var bjuden på en lyxig frukost men JWHF hade event samma dag så jag var tvungen att jobba!

Sen rev jag av ett 12-timmars pass tillsammans med Sanna och massa härliga människor. Har suttit i flera timmar idag och redigerat bilder och är fortfarande inte klar. Jag agerade ju även fotograf under kvällen. Tur en kan bära många hattar.

Drömde så sinnessjukt under natten. Så uppenbart att man bearbetar sitt liv när man sover. Sen vaknade jag upp till Algot. Som är så ljuvlig just nu. Såklart, envis och bångstyrig och beter sig typisk jag-är-snart-4-år. Men också, ljuvlig. Pussar min hand när jag hämtar honom och säger “jag är så glad att se dig mamma”. Såna ögonblick som är fulla av total klarthet.

När han vaknade hade han fått nya kläder och ballonger och undrade om han fyllde år, hehe. Det vara bara en extra festlig dag. Såna dagar ska väl också få finnas tänker jag.

Och så är jag nästan klar med denna. Vi läser ju den i  JWHF bokklubb. Bra bok, fantastisk klubb. Det är en så himla mysig känsla när man vet att någon väntar på en. Den 28e mars diskuterar vi boken!

16

Kommentera

V

Så mycket härliga bilder! Älskar JWHF! <3 Jag har sedan ett par år tillbaks gett mig själv frikort till att åka över bron precis hur mycket jag vill och aldrig tänka på vad det kostar – bara njuta! Alternativet för att hålla en rastlös själ i schack hade ju annars varit att bo på heltid i Köpenhamn, något som gissningsvis hade varit bra mycket dyrare än en tur och retur på tåget! 🙂

midis

Tack!!! Betyder så jäkla mycket att få höra!! Och får erkänna att jag också har ett litet frikort till Köpenhamn. För att jag älskar den staden så mycket och den ger så mycket tillbaka. Plus att jag har ju min bror och familj där. Brukar också tänka “jag sparar på att inte bo här”, hehe. Kram!

Jag håller med om Köpenhamn. Det är så underbart att kunna åka dit på bara en halvtimme, och jag älskar staden, men så hög som danska kronan är nu känns det knappt värt det. Det blir så dyrt!

midis

JA! Det var så härligt med bara ett par timmar, hade helt klart gjort det mer om det vore lite billigare. Men en tur till Köpenhamn är nästan alltid värt det. Tycker den staden ger så mycket <3

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.