2017-02-08

Färgtema, festfint, DIY och den gången jag fyllde 25

Färgtema, festfint

I år fyller jag 30 år. Hör ni? Det låter konstigt i mina öron, men så är det. Och eftersom jag tar varje chans att ha en fest (en gång hade jag och Anton en el-fest när vi dragit om elen i lägenheten) så kan du bet your ass att jag skall ha en brakfest i år. Önskar verkligen att fler hade fest mer ofta, det är SÅ kul och alla minnen går rakt in i hjärtat. Apropå, så fick det mig att leta upp bilder från min 25 års fest. Känns så jäkla knäppt att det är fem år sen!?

Färgtema, festfint

Jag satsade rätt rejält, med hemmapysslad inbjudningskort och dekorationer.

Färgtema, festfint

Och mat! Jag och Anton gjorde så mycket vegetariskt mat och höll på så långt in på natten dagen innan att jag lovade mig själv att aldrig laga så mycket mat till en fest igen.

Färgtema, festfint

Såklart hade jag färg som tema, always!

Färgtema, festfint

Sprayade glas och ljusstakar, färgade dukar  och gjorde pom poms i tyll.

Färgtema, festfint

Egentligen skulle det vara en trädgårdsfest ute på vår finfina gård men såklart var det trettio grader och sol – veckan innan – och regn och femtom grader på själva dagen.

Färgtema, festfint

Men det gick ganska bra ändå, finns det hjärterum finns det stjärterum. Har ser ni lite av dukarna som jag färgade med textilfärg btw.

Färgtema, festfint

Fick finfina presenter! <3

Färgtema, festfint

Dessutom loppis-fyndat massa karaffer som jag serverade dricka i – tips – det blir så himla mycket festligare.

Färgtema, festfint

Dessutom hade jag köpt typ alla dahlior som tanten på torget hade, som jag sen ställde överallt i hela lägenheten.

Färgtema, festfint

Min lillebror hjälpte till!

Färgtema, festfint

För att hålla drickan kall hade jag stoppat massa färgglada vattenballonger i frysen. En aning omständigt får jag väl erkänna men mest kul.

Färgtema, festfint Färgtema, festfint Färgtema, festfint

Festfint!

Färgtema, festfint

Fick en väldigt, väldigt fin present av min lillebror, mamma och Anton. Blev uppenbart väldigt glad.

Färgtema, festfint

Jag och min lillebror! Det var såklart fler där men eftersom jag inte vet om de vill figurerar på bild här så får helt enkelt lite lämnas till fantasin.

Färgtema, festfint

På den tiden hade jag kort hår och köket såg helt annorlunda ut!

Färgtema, festfint Färgtema, festfint Färgtema, festfint

Hela kvällen slutade med att alla dansade barfota till Justin Timberlake – som sig bör.

0

Kommentera

Ja mer fester åt folket! Älskar att ha fest och ja varför inte ha en elfest liksom? Jag hade köksfest efter att mitt nya kök blev klart. Och sen är det ju bra att ha inflyttningsfest, utflyttningsfest och såklart födelsedagsfester! Jag fyller 34 om någon vecka och då tänkte jag ställa till med fest, även om det inte riktigt blir samma baluns som när en var 24…

Christin

Precis, varför inte liksom? Slår mig nu att vi aldrig hade en köksfest, men mest för att köket blev klart samma dag som jag födde barn kanske!!?? Haha nä, kanske blir det inte riktigt samma rejv som förr. Men om jag skall vara ärlig har jag totalt underskattat småbarnsföräldrar på fest – dom går liksom all in när det väl gäller – även vi har det visat sig 🎈😘

LÄGG AV vad grymma festfixare?! Så mycket kul, älskar vattenballongerna. Min Daniel fyller 30 i år med, men han har andra planer än fest 😛

Christin

Amen tycker sånt är SÅ HIMLA KUL! Men puh vilket jobb det ändå är?? Åh vad kul! Vad skall han / ni Göra istället? 🤔 puss!

Vilken härlig fest! Jag håller med om att fler borde ha fest oftare. Det finns alltid nåt att fira! Jag och mina systrar fyllde alla jämt förra året, (25, 25 och 30) så vi hade gemensam 80 årsfest i våra pärons trädgård i somras. Det var slitigt men ljuvligt!

Christin

Ja! Jag minns! Så fint! Visst är det mycket arbete men värt det alla gånger! Kram Malin

JÄVLAR vad fint alltihop! färgerna! och du! <3

Christin

VICKY!!!! TACK <3 !!!

Åh vilket mysigt minne! Fyller också 30 i år och hjälp 25 kändes ju inte så långt borta…

Christin

Alltså jag älskar såna här minnen. De liksom etsar sig fast. Och håller med, det gick väldigt snabbt mellan 25 och 30 år 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.