2018-10-02

Färgstark inredning och sånt där

Hösten slösar ingen tid, det är mindre storm här, kallt och förskolan ringde precis innan jag hann äta lunch. Dessutom vaknade jag upp pangförskyld imorse. Så vi tittar på mina senaste pinnade bilder i min mapp “colorful interior”. Jag älskar ju att jobba med färg. Färger som får allt att kännas varmt och kul igen. Dessutom gillar jag Pinterest. Ligger alltid och scrollar där som det sista jag gör innan jag somnar. Inga lajks, ingen jämförelse, bara fint.

Färgstark inredning
Källa: här

Grönt, rött, gult och lila som samsas finfint med mörkare träinslag. Ett knep är att hålla det i samma ton, ton som i “mustiga färger”, “pastell färger”, “klara färger” osv.  Utgå från nyanserna i färgerna. Finns ju en miljon liksom.

Färgstark inredning
Källa: här

Synd att det är så vansinnigt dyrt att renovera kök för då kanske man vågat på sig djärvare val. Fast egentligen var min poäng att jag inspirerades av denna färgskalan till Algots rum. Fast det inte alls är ett kök och fast hans rum är helt gult. Men inredningen går i rosa och svartgrå och ljust trä. Det är det fina med inspiration. Naivt att tro att man är unik, snarare funkar det ju så att man ser något och lägger det någon annanstans = ens egen tolkning = mer inspiration.

Färgstark inredning
Källa: här

Denna bild gjorde att jag ville testa måla taket i hans rum också. Så det gjorde vi. I en härlig rosa, brun, beige färg som gick bra ihop med det gula. Ska visa någon dag snart. Ska bara.

Färgstark inredning
Källa: här

Ser ni? Pigga färger! Gult, orange och rosa skulle ett fantasi-sommar-hus i typ södra Italien ha.

Färgstark inredning
Källa: här

Vårt nya sovrum är sjukt opersonligt just nu. Har inte riktigt fått några bra idéer och plus att jag prioriterat annat. Men så ramlade jag över denna bild och har nog landat i att det nog ska bli rosa ändå. På något sätt.

Färgstark inredning

Älskar det för att det är crazy stuff och världens behöver mer sånt.

16

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.