2019-10-01

Exalterad, rädd och tacksam

Hej måndag! Fast tisdag. Dessa kortar veckor alltså, man älskar ju att hata dem på så sätt att det är underbart med långhelg och samtidigt frustrerande att arbetsveckan sen blir så kort. Fast jag ska verkligen inte klaga, detta är en av anledningarna till att jag tycker om att frilansa och driva eget – att jag får bestämma över min egen tid. Ibland när jag vacklar i mina övertygelser lutar jag mig alltid på Anton, vilket är väldigt fint och får alltid så fint stöd från honom och speciellt i vår gemensamma vision för hur vi vill leva livet. Tänkte skriva “hade inte klarat mig utan det“, men det är mer rätt att skriva “vill inte klara mig utan det“.

Pratade om det på resan hem igår, hur mycket vi värdesätter lyxen att kunna åka hem en måndag. Och att det är två år kvar tills Algot börjar förskoleklass och där med har skolplikt. Då börjar ett nytt liv igen. Ännu mer en del av systemet och frilans eller ej så kommer det en gäng år då vi inte kan bestämma själva, så som vi gör nu. Så vi njuter och är glada för möjligheten just nu.

Och så går pendeln extremt jättemycket just nu. Kämpar på och stånkar och är megatacksam allt på en gång. Tycker saker är jobbigt, skrämmande och frustrerande, roligt, spännande och skitkul samtidigt. Allt klädd i min favoritklänning från Zara (graviditetens bästa köp so far!) och höstens mysigaste kofta. Kontraster, vad vore livet utan dom.

33
  • Just wanna view more of
  • Style

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.