2019-09-29

Ett snabbt hej

Vi är i England i helgen men kommer hem imorgon. Vi brukar alltid göra en massa här och passa på att åka in till London på tu man hand medan min familj leker med Algot. Jag ville det så gärna även denna gång och i mitt huvud lever jag ett fartfyllt och stencoolt liv där jag njuter och inspireras av Londons kulturliv. Tar med mig massor av inspiration hem. Och även om jag måste erkänna att ett miljöombyte alltid är välkommet oavsett, att det är skönt att lämna bubblan hemma, så har jag tagit ett flyg för att lägga mig i en annan säng. I princip. Varit så trött, så trött att jag fick för mig att jag kanske var döende snarare än gravid. I kombination med att jag börjat tappa massa hår låg katastroftankarna nära till hands. Som när det blev lite turbulens på flyget hit och jag började hulkgråta och borrade mina naglarna ner i Antons arm. Blir så fruktansvärt hudlös när jag väntar barn. Känner mig stundvis rädd för hela livet och plågsamt maktlös. Som att kroppen och dess reaktioner hela tiden springer tre steg framför både förnuftet och känslorna och allt vi kan göra är att försöka hänga med. Det är utmattande och det gör att jag ibland känner mig ensam. Dryga 3 månader kvar till januari och jag börjar få min kropp tillbaka. Hang in there. Hur går det för er där ute? Gravid eller inte <3

38

Kommentera

Åh igenkänning på HÖG nivå. Har två månader kvar tills jag slipper va gravid mer. Men just nu har jag en topp pga fått hjälp med min foglossning så får sova okej igen. Älskar akupunktur!
Kämpa <3

midis

Åh älskade också Akupunktur när jag gick på det!!! Så skönt att det hjälper dig. Tänker att man få ta till allt för att ändå stå ut så länge som en graviditet är. Tack för du delar med dig. Gör det lite mindre ensam även på den här sidan skärmen!

Hanna

Hang in there! Tre månader går fort!

Själv är jag gravid i vecka 40 med bebisen beräknad på tisdag. Tyckte allting gick väldigt bra och slutade jobba i fredags, men insåg att de kanske va att ha pressat det hela lite hårt eftersom jag nu när jag varit ledig i två dagar inte kräkts under helgen, vilket jag gjort de sista veckorna och dessutom har jag varit så dödenstrött, som att kroppen sa tack för att du äntligen lyssnade, nu tänker jag sova fram till bebisen kommer.

midis

Åh så spännande!!! Och skönt att vara nära..början! Du gör helt rätt i att sova nu. Och kan tänka mig att jag får en liknande uppenbarelse när jag saktar ner jobbet, har bestämt mig för att lägga in julen som en buffert till BF så jag också hinner sova lite 🙂

KRAM!!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.