2013-04-11

Ett sista aloha

 

 
Sista dagen på Hawaii spenderades som alla andra dagar på Hawaii, bland palmerna, havet, stranden och feta amerikaner. Alltså, shit maj gad vad folk är feta här. Det är inte ett par, tre eller ens 15 kg för mycket, det är hela människor för mycket. På tv går det “Public announcement” att läsk är onyttigt och att man bör testa vatten. Revolutionerande grejer på gång här, hörrni.
 
Precis innan jag tog denna bilden stod det en surfar-dude precis under “louis vuitton”, vilket jag tyckte sammanfattade Hawaii fint. Lyx och surf. Men så kom en japan ivägen, så jag missade mitt foto-tillfälle. Ganska Hawaii-anskt det också, tänkte jag sen. Bara en militär som fattades. 

Palmerr inne och ut. Jag förhandlade till mig att Anton skulle följa med mig och kolla på en klänning, om jag gick med att se Paris mot Barcelona morgonen därpå. Det gick hann glatt med på och jag insåg på hans lätta steg att jag gjort en ganska dålig deal. Men fin klänning i alla fall. 

 
 
0

Kommentera

Frida

Men gud vad du är fin stina!! Så härliga bilder! Längtar tills jag får krama ditt fina tryne!! <3

tack puss. Blir så himla glad för dina snälla ord sötnos! Och att du tittar in på bloggen, tycker jag också är kul! 🙂 Snart kommer jag hem!!!

Mamsen

Ju mer det närmar sig, desto större längtan! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.