2018-11-24

Ett lördags-hej!

Lördag och jag sväljer kaffet ivrigt. Jobbar nämligen idag – på Miloii! Var även där igår. Jag är så sjukt glad för det jobbet för det var verkligen kontrasten jag behövde. Det är så kul! Jag har aldrig haft en linjär väg… i något. Allra minst utbildning och jobb. När mitt mående vacklar är det ofta för jag försökt rätta mig i ledet. Igen. Tänker tankar som “vem fan håller på så här när man är 31 och har barn, borde en inte jobba på ett kontor 8-5?“. Eller som den gången när jag försökte vara tyst, söt och ordentlig redan i gymnasiet. Istället för den som skrattade högst i korridoren, tog plats och skrev om diverse ex-pojkvänner i lokaltidningen. Kände mig ofta ensam och konstig. Men jag gick alltid tillbaka till lokaltidningen.

På tal om Miloii – efter spanat in dessa i ett år visste jag att det var rätt. Stora knoppar i färgat glas till hallen! Woawsa. Nu hänger mina väskor där istället för över hela hallgolvet.  Helt klart roligare att hänga upp på dessa än en ledsen spik.

Och så har jag läsandet i mitt liv igen. Sen vår senaste bok i JWHF’s bokklubb har jag läst dessa. Den första, mitt hjärtas oro, fick jag av Bonniers Bokklubb eftersom den var nominerad som Årets bok. Den var så bra att jag köpte den andra och längtar nu tills den tredje. Saknar boken redan, det är ju ändå ett bra betyg. Kan verkligen rekommendera dessa, från en annan tid men ändå känns det som man är precis där. Läser nuförtiden innan jag ska sova och tänker på karaktärerna när jag ska somna. Bra knep för den som har problem att somna. Och snart ska vi läsa en ny bok med JWHF, så kul! Här kan man läsa mer och vara med och rösta fram nästa bok här.

Och så svängde jag förbi Electa här i Malmö (bästa hudterapeuterna i stan btw) i veckan och fyllde på med lyx till ansiktet. Älskar den nya nattkrämen med retinol och serumet (alltid serum) med c-vitamin. Såg typ skillnad i lyster över en natt. På tal om att köpa energi och att se pigg ut, hehe. Nu älskar jag förvisso kräm-lyx (tack till min mamma för det) men (!) har även sagt upp mig för ett av mina jobb för att kunna lägga tid och energi på det jag verkligen vill. Det finns en tid för allt och nu orkar – nej, vill jag inte –  göra sjuttioelva saker samtidigt längre. Vill göra fler saker som jag drömmer om och så vill jag sova. Men det får bli mer om det en annan gång. Det där om att försöka leva som man lär.

Glad lördag!

25

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.