2019-04-29

Ett klänningstips

Jag har köpt en ny sommarklänning, inspirerad av vädret kunde jag inte låta bli när jag gick ett ärende med Algot och han sa “den här är du fin i Mamma”. Han är så gullig när han försöker förstå och hantera sociala koder och vad vi vuxna säger, hehe. I alla fall. Lite annorlunda än vad jag brukar köra på men här gillade jag modellen så pass mycket! Hittade den i butik på H&M!

Jag vill gärna inte att saker ska kännas för “gulligt” (jobbar liksom redan i motvind genom att vara blond, gilla rosa och vara tjej), men tycker att det är flera saker som gör en klänning. I denna klänningen tycker jag siluetten klarar och bär upp  det romantiska mönstret och muddarna på armarna gör att den känns mer skräddad, snarare än att vara för tältig. Plus med ett par sneakers och håret i en slarvig knut så man good to go. Därför jag gillar sånahär kälnningar också. Enkelt.

Dock märkte jag att man behöver en underklänning, måste hitta någon bra! Har flera klänningar där jag behöver en men tycker det är svårt att hitta en i härligt material och som är lite halvsnygg i alla fall ? Tips?

27
  • Just wanna view more of
  • Style

Kommentera

Kajsa

Tips på underklänning: kolla bric a brac! Ljuvliga!!

midis

Gick direkt in och kollade, så fina!! Enkla, men inte fula. Tusen tack för tips.

Mia

Så härlig klänning! 😍🌸 Jag gillar underklänningarna på Lindex. Har den enkla modellen utan spets, funkar finfint och bra pris dessutom! 👍

midis

Bra tips, tack!! Ska genast kolla!

Ewa-Lena

En i silke är mitt tips. Värt pengarna i längden.

midis

Ja! Kan tänka mig! Ska bara hitta en 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.