2018-01-19

En vårbukett & fredag

En vårbukett

Glad fredag! Äntligen får man ändå säga. Början av veckan gick i snigelfart. Brist på sömn, ägglossning, vabb och en släng av magkatarr verkar vara ett bra recept för just snigelfart.

En vårbukett

Men piggade ju upp mig själv med årets hittills vårligaste bukett. Två sorters tulpaner, rosa pärierklocka, vaxblomma och viburnum är helt klart ett mer roligt koncept än det ovan.

En vårbukett

Det blir en lugn dag (och helg för den delen!) för mig. Jag ska fota lite till jobbet, gå på akupunktur och avrundar med en AW med Matilda.

En vårbukett

Så skönt att ha akupunkturen framför sig när man haft en lite slitsam vecka. Om man inte tror på läkekonsten i sig så kan man absolut tro på kraften av känslan av att bli omhändertagen. Bara att få sitta i ett rum där när frågar hur man mår och det bara handlar om det. Det är väldigt tröstande. Jag började ju på akupunktur för att få hjälp med mina sömnproblem. Men efter hand så ingår PMS, magbesvär och allt möjlig i det också. Det jag gillar allra mest med akupunktur är helhetsgreppet av kroppen och sinnet. Har lärt mig väldigt mycket (om mig själv) där.

En vårbukett

Och ett tips på en mer enklare not är dessa gröna bollar. Viburnum. Så fint att bryta av en bukett med. Och lite extra speciellt varje gång eftersom jag hade det i min brudbukett.

0

Kommentera

måste, måste, måste köpa mig lite snittblommor snart. vill vänta in våren extra fint i år. vet du någon bra blomsteraffär runt värnhem/caroli? är det oasen som är stället att gå till?

Christin

Ugh, är inte så bevandrar i dom områdena. Men kan tänka mig att oasen mer är exotiska krukväxter? Hade spontant försökt hitta en fin liten blomsterbutik med fokus på snittblommor. Dom brukar ta in ett roligare sortiment :)))

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.