2020-05-11

En till knopplist.

Vi har ju börjat måla och tapetsera väggarna här hemma i huset. Vi kom hit igår och ska vara här i veckan på någon slags permitterings-föräldrarledigsemester. I alla fall. Det har tagit oss fyra år att förstå oss på huset och nu börjar det lossna lite, förra gången vi var här målade vi klart hela det stora rummet och nu är allt glass-gult. Mer om det i ett annat inlägg. Detta handlar egentligen om att trolla fram förvaring och få upp fina grejer på väggarna.

Där knopplisten är ens bästa vän. Denna hänger på sina håll i huset och är min favorit av alla knopplisar. Enkel, fin och användbar. Jag köper mina på designtorget. Men insåg precis att det är samma knopplist Kajsa har i sin skola fast flera på rad och med en liten hylla ovanför. Voliá – ännu mer förvaring! Kolla så fint det är i deras kök.  Dekorativt och praktiskt. En riktigt bra knopplist helt enkelt.

Så nu har vi plats för alla verktyg man behöver i ett sommarhus. Mattpiska (gud, det lät aggressivt), spindelnätsvimpel och en flugsmälla. Jag hånade samma flugsmälla när jag och Anton kollade på “Hjälp, vi har köpt en bondgård  och skrockade mig över att till och med flugsmällaren var snygg (men annars ett väldigt gulligt och mysigt program i övrigt). Sen gick jag och köpte en själv. Haha, man är bra puckad ibland. Men snyggt blev det.

23

Kommentera

Åh knoppar och knopplister. Trodde jag skulle bli GALEN när vi skulle hitta ngt rimligt till badrummet som vi renoverade i vintras. Eller… Jag BLEV galen. Det visade sig vara det i särklass svåraste valet i hela badrummet.

midis

Det sitter i detaljerna!! Och renoveringar, jisses. Så många beslut! Men denna knopplist älskar jag 🙂

Lisa

Våra va också så där snygga i början, nu är det mest klädförvaring, överfull sådan! 🙂

midis

Haha exakt så! Har ett par överfulla i huset också och deklarerade högt för Anton “denna ska vara snygg”. Hehe.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.