2019-02-13

En snabbis!

Världens snabbaste hej. Allt jag inte kunde göra förra veckan pga semester, landade på denna. Blandat med roliga grejer för allt händer ju som bekant alltid samtidigt.  Vill vill vill hela tiden – kanske för jag är full av solsken (har ju dessutom varit sol sen vi kom hem!) och tur är väl det. Det gör att energinivån stiger med en himla massa procent. Att vara företagare och driva och utveckla ett nytt varumärke har verkligen sina utmaningar och det ÄR som en bergochdalbana känslomässigt. Men den här veckan är en sån vecka då allt känns så himla kul och roligt, som om allt är möjligt och det är en massa saker på gång. Så jag njuter verkligen så av det, smärtsamt medveten om alla gånger jag borrat ett söndergråtet ansiktet i händerna och skakat på huvudet.

Denna veckan präglas av ta fram mycket innehåll till JWHF. Vilket är så himla kul för det blir så himla fina möten. Ser framemot att visa. En balansgång det där också, att vara ute och skapa och sen sitta framför dator och få ut allt man har i huvudet. Här från igår med en himla fin fika med Johanna. Som kommer vara med i en intervju på JWHF inom närmsta tiden. Ett himla fint, varmt och personligt samtal.  Så himla glad för det.

Som avslutades med en lika härlig middag på kvällen, med Mia, Lina och Malin och Malin.  Och Johannas lilla stjärna Elisabeth som vaknade till och gjorde succé en stund också.  Mysig, varm och härlig Malmökväll.

19

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.