2020-09-18

En rosa tillvaro!

Holy moly, jag har inte sovit mycket i natt. Jag tror Idun har haft sin värsta natt någonsin med flera uppvak i timmen med en rad fisar på tvären. Samtidigt som man tycker så synd om henne sitter man med tårar i ögonen och tänker snälla…sov. Hela veckan har präglas av Iduns första sjukvecka så igår var jag redo att byta roll – till en mer rosa.

Jag gick på en efterlängtad lunch med Caroline som jag lärt känna på Instagram och som är en duktig illustratör och frilansar inom grafisk design. Förra hösten, helt utan att vi träffats eller att jag visste om det, rekommenderade hon mig till ett stylingjobb för ett inredningsföretag. Tycker det är otroligt fint vilket stöd och nätverk det kan finnas på Instagram – trots allt.

Och min rosa klänning fick jag av en kompis efter att hon inte riktigt kände sig hemma i den. Helt plötsligt hängde den på Algots krok på förskolan med meddelandet “tänkte på dig“. Helt klart en fin känsla att springa runt i.

Och så fick vi en promenad i kvällssol hela familjen igår. Vi köpte träningsskor till Algot som ska springa ett lopp med förskolan idag. Han är verkligen så stor nu. Samtidigt som vi börjat om lite med Idun, så står verkligen nästa fas med Algot och knackar på dörren. På bra dagar njuter jag av att ha lite av varje och på andra dagar vill jag stanna tiden. Så kanske tack Idun för att du gav mig världens längsta natt, hehe.

35
  • Just wanna view more of
  • Style

Kommentera

UNDERBAR outfit! hoppas på mer sömn åt dig snart <3

midis

Tack <3

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.