2019-04-15

En rosa restaurang, naturlig hudvård och Her Way

Förra veckan träffade jag Kajsa i Slottstaden. Visade sig att vi var bjudna på samma event senare på kvällen så vi passade på att ses lite innan och snacka ikapp. Himla mysigt. Vi åt på resturang Nils och jag skrek lite när jag kom in: “det ääärrrrrr rosaaaaaa Kajsa”!

Och så fnissade vi lite åt Instagram-lyckan. Med lite självdistans och glimten i ögat tycker jag det är så kul att få lov bli så glad över en fin bild, haha. Men det stannade tyvärr där. Inte så god mat och halvkassa materialval gjorde att det inte höll hela vägen. Men ändå värt det för bilden, hehe. Kul ju.

Är sällan i detta området men ändå lite mysig allé med fina hus och så. Kan nog tänka mig att det är mysigt på resturang Nils uteservering på sommaren också.

Fina Kajsa! Om ett par veckor ska vi gå en kurs tillsammans. Något jag dragit mig för helt orimligt länge men nu ska vi göra det tillsammans så det äntligen blir av!!

Lånar en bild från Kajsa från kvällen. Hej hej, här är jag med min fina men sjukt skärpiga cykel.

Och så hamnade vi till sist här, på Atrium inbjudna av Her Way. En annan sajt med fokus på kvinnliga entreprenörskap bland annat. Också med sin bas i Malmö och som är grundad av Nathalie Rajic. Som är himla gullig och alltid stöttat allt JWHF gör – trots vi lanserade samma vår. Två olika sajter såklart men tycker ändå det är så fint att stötta, peppa och heja utan att tveka. Känns så fint om vi kan inspirera och vara förebilder i det so annars är väldigt armbågsvass och stundvis ganska ocharmig bransch.

Just denna kväll var vi inbjudna på en liten workshop tillsammans med Her Way och skönhetsmärket RIYA Naturals som i sin tur är grundad av Pervin Belul.

Det var fint dukat och fixat, vilket alltid är härligt. Atrium är också en fantastik mysig lokal ju.

Under kvällen skulle vi få lov att göra vårt eget serum, vilket var spännande. RIYA är ju ett naturligt skönhetsmärke och under kvällen fick vi en intressant inblick i skönhetsbranschen. Jag lärde ju mig en hel del när jag jobbade med Softskins sociala kanaler (som är en webbshop med naturliga och rena skönhetsprodukter) men det blir alltid en intressant diskussion. Jag använder fortfarande mestadels “vanliga” skönhetsprodukter, men jag tycker det är viktigt att konsumenter blir informerade och kan ta aktiva val. Något jag tyckte Pervin hade bra tankar om. Även att skönhetsvård kan betyda mer än bara själv produkten i sig. Att det är egentid, self care osv. Det är intressant (och viktig) diskussion!

Det bjöds på goda kakor vilket var perfekt efter vår middag! Så gott!

Caroline var också där. Även hon himla gullig och alltid kul med ett bekant ansikte.

Kvällens värd Nathalie! Alltid glad, varm och fylld med energi. Bra egenskaper, helt klart.

Mysig, inspirerande och lärorik kväll –  tack för det! Sen cyklade jag snabbt hem i en iskall Malmökväll och pussade en svettig sömndrucken Algot godnatt.

10

Kommentera

Tack för de ljuvliga orden fina Christin! <3 Underbart att få ha er på plats!

Stor Kram!

midis

Hoppas vi ses snart igen! Kram!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.