2017-09-10

En röd klänning från &otherstories, lyxskor och en väska som fungerar till allt

En röd klänning från &otherstories

Nu är det en vecka sen jag såg ut såhär. På min 30års fest. Och ända sen dess har jag väl sett ut som totala motsatsen – jag var så himla trött hela veckan därpå. Men såklart helt värt det.

En röd klänning från &otherstories

En röd klänning från &otherstories – för ovanlighetens skull. Brukar inte handla mer än strumpor och skor där eftersom det alltid är typ hål i ryggen, superkort eller framför allt – svinlitet. Storlekarna hos &otherstories är pinsamma. Dom går oftast bara upp till storlek 42 och jag har största storleken i den här. 2017, hörni.

En röd klänning från &otherstories En röd klänning från &otherstories

Till hade jag en ring från Lite Kalabalik och min YSL clutch som jag fick av min familj när jag fyllde 25. Älskar den eftersom den är tidlös och det spelar aldrig någon roll vad jag har på mig. Tror till och med jag hade den till mitt eget bröllop med saker jag eventuellt (aldrig) behövde under kvällen. Hur som helst. Den passar alltid.

En röd klänning från &otherstories

Men tyckte så himla mycket om siluetten att jag la principerna åt sidan för ett ögonblick och lät mig gå loss. Var förvånad över hur normal i modellen den var. Tills jag promenerade ut till festlokalen och insåg att den till synes oskyldiga slitsen inte var så liten. Min klänning öppnade sig som en gardin när vinden tog fart och hela skafferiet syntes. Otroligt tacksam att det bara var jag och Anton där.  Huh.

En röd klänning från &otherstories

Skor från Stine Goya. Typ dom finaste skorna jag ägt. Jag är egentligen inte så intresserad av skor – en gång satte en kompis nästan kaffet i halsen när hon insåg att jag ägde ett par skor. Som jag använde till allt. Men har väl med åren insett att ett par skor verkligen kan tillföra något extra till en outfit. Och när danska Cathrine aka rockpaperdresses visade sin personliga skokollektion på Insta stories övertygande hon mig att skor är roligt.

Ikväll tänkte jag visa de få bilderna som togs under kvällen. Tills dess!

1

Kommentera

Du är helt jäkla strålande! Så himla trist med &other stories dock. Vi har inte det nära mig, men nu i Dublin finns det och jag älskade ju allt. Tråkigt med både kvalitet och storlekar då 🙁

Christin

Tack fina du!!! Och ja! Så jäkla tråkigt. Utesluter ju en ganska stor del av befolkningen. Verkar konstigt för dom förlorar ju ändå en ganska stol del av deras målgrupp. Kvalitén tycker jag oftast är ok (om man jämför med zara som är SÅ dålig). Men storlekarna är helt störda. Så tråkigt.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.