2019-08-07

En outfit!

Igår var jag och Anton i Köpenhamn på tu man hand. Det var underbart mysigt. Förra veckan var jag så trött så trött så trött att en granne lyckades skrämma upp mig att jag hade något fel på sköldkörteln. Men så fick jag vara i fred en stund, ha tyst i lägenheten och köpte lite vitaminer och mår nu väldigt mycket bättre, så skönt!

Jag krånglade i mig en kjol från Zara som jag gillar väldigt mycket. Vanlig t-shirt och gamla skor, men fint ändå. Jag njöt av att äntligen få känna mig lite fin och härlig. Tills det blev tydligt att det var modevecka i Köpenhamn. Jag ramlade in i Köpenhamns bloggcrew på Illum och alla var så extremt snygga och trendy och unga att jag automatiskt kände mig svettig och lökig igen. Nåväl. Få vara cool i nästa liv.

Denna sommaren slutade jag träna, sov asmycket, fick utslag i ansiktet igen, konstiga hudflärpar på tutten, växte överallt och sket i allt. Lät mig själv va. Och det har varit underbart. Underbart ocoolt.

51
  • Just wanna view more of
  • Style

Kommentera

Viktoria

Tycker det är oerhört coolt att ”låta sig själv vara” och att ”skita i allt”. Dessutom är din stil alltid himla fin och inspirerande.
Så kram och heja dig!

midis

åh tusen tack. Gravidhormonerna gör att jag vinglar lite, så det var en himla fin kommentar att få. Kram!

Den bästa stilen som sagt- den som känns rätt. <3

midis

Precis så <3

Anna

Lät mig själv va….. Lysande!!

midis

Bästa medicinen mot allt. Speciellt hjärnspöken, en lite paus från en själv. Kram!

Eleonor

Tycker du ser effortlessly cool ut – och i min bok blir det inte coolare än så, så att.
Så härligt att du skitit i allt och bara låtit dig själv vara. <3

midis

Så fin sagt – tusen tack!! Håller med dig i att det är finast, det är nog bara ens egna hjärnspöken som går loss ibland. Så tack för din fina kommentar. Kram!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.