2019-11-05

En outfit och lite om kreativitet

En dag för ett par veckor sen såg jag ut såhär. Gjorde inte mer än att gå på stan med min familj ett par timmar och även om jag bytte om sekunden jag kom hem så njuter jag av att känna mig fin en liten stund. Tycker nästan alltid att det är värt ansträngningen. Det, mode – kläder – kreativitet – garderobsglädje, det ger mig energi. Jag tycker det är så roligt & lustfyllt.  Kommer förövrigt bli så ledsen den dagen denna jackan ger upp. Älskar den, önskar jag köpt två, hehe.

Jag köpte blommor med mig hem för det blir jag också glad av. Speciellt nu i november för gud vad trist den känns med tjugo nyanser av grått. Sluttampen för graviditet + solbristen i november är inte den härligaste kombinationen i livet. Så då får man hitta andra sätt att pigga upp. Men min klänning från Zara fortsätter att leverera. Gillar hur den funkar till nästan allt och förändras med olika stylingar. Att leta i sin egen garderob är grejen.

Annars? Våndas lite över ett jobbuppdrag nästa vecka som jag skjuter framför mig. Roligt men nervöst pga något nytt. Men fick mig att tänka på det här med kreativitet. Bland era önskerubriker fanns ex “hur det är att jobba med kreativitet i Malmö” (det är på gång!). Något kommande jobb handlar om faktiskt, då jobbet är att jag ska gästföreläsa på Lunds Universitet i Helsingborg om just det. Typ det. Och som en viktig påminnelse, även till mig själv,  är att det ibland är det svåra med kreativitet. Även om jag inte konkret sitter vid datorn stup i kvarten så är processen igång hela tiden. Huvudet snurrar och jag bygger strukturen till föreläsningen (i detta fallet) i huvudet konstant. Därför går också ofta relativt snabbt när man väl sätter sig vid datorn visserligen. Men processen präglas nästan alltid av vånda. Och en anledning till varför jag alltid försöker dra mig för att sälja enstaka timmar för hur tar man betalt för “jag tänkte till i 3 timmar“.  Definitivt en utmaning att paketera i detta frilansliv.

25
  • Just wanna view more of
  • Style

Kommentera

I.S

Jippi! Ser himla mycket fram emot det!

midis

Pepp! 🙂

Mia

En sån härlig och stylish outfit! Älskar färgkombon!! 🤩👌 Och visst är det roligt när man fyndar i sin egen garderob?! Ibland är det bra att inte rensa och skänka/sälja föör mycket… har märkt att jag reviderat min uppfattning om många bortglömda plagg när jag hittar dem igen!

midis

Åh tack! Ja men håller med!! Det är verkligen en balansgång, för det är kul att återupptäcka plagg också. Men så bor vi ganska trångt och Anton blir galen på mig 🙂

Emma

Måste bara fråga vart din fina blåa tröja är ifrån?😊 du har så fin klädstil!!!

midis

Tack, glad jag blir!! Den är från Designer Remix 🙂 Tror jag köpte den på boozt! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.