2020-02-04

En outfit och förnuftet

Såhär såg jag ut en liten stund förra veckan! Oroa er inte, det är fläckiga t-shirt, sur bröstmjölk och mysbyxor det mesta av tiden men det är antagligen därför det känns underbart att smyga in en timme här och där med något annat. Som när jag och Anton åt lunch förra veckan. Han är ju föräldraledig på halvtid eftersom vi delar jpå föräldrarledigheten ganska direkt. Även om jag är mest med Idun just nu, så har jag ett par jobbuppdrag under våren och varken vill eller kan klara allt själv och då är jag glad att vi är två. Det tar nog en minut att komma in i rutin, men är väldigt glad för den uppdelningen.

Och med kanonkulan borta så kommer lusten att återupptäcka garderoben igen. Här i någon safari-preppy-stil. Fortfarande med utmaningen att man ska kunna langa fram bröstet.

Annars försöker vi hitta vår rytm i vardagen som sagt. Ett tag hade jag en liten tanken att jag skulle åka upp till Stockholm denna veckan för att gå på Stockholm Design Week. Hade sett framemot det och till och med tackat ja till en hel del, hehe. Men fick snällt inse att det inte var bästa tajmingen, minst sagt. Men viljan alltså, powerful stuff. Något besviken men ändå glad att jag tog förnuftet till fånga, låste dörren och tog på mysbyxorna. Allt har sin tid.

35
  • Just wanna view more of
  • Style

Kommentera

Em

Måste bara fråga vart den fina västen är ifrån?? Supersnyggt!!😍 Ha en härlig dag!

midis

Tack!! Den är från Zara! 🙂 Trevlig helg!

Em

Måste nog även passa på att fråga vart den fina väskan är ifrån?😍😊

midis

Det är en drömis från Marni som jag spanat på i flera år!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.