2020-06-05

En mors dag

Snart är det helg igen, men detta är från förra söndagen, morsdag. Känns längesen, veckan har sannerligen varit full med känslor och tankar. Men just i söndags var det en fin försommardag i Skåne. Vi fyllde på vår köpe-bukett med knyckta blommor från en åker.

Det var rejält utplockat i blomsterbutiken påväg till morsdag hos Antons föräldrar, dit vi var bjudna på middag. Stod inte ut med deppig, intorkad eucalyptus till överpris så fyllde på med vilt från en åker. Anton var tålmodigt frustrerad när vi åkte runt och letade efter ett ställe där man kunde stanna vid.

Men så blev det också en bättre bukett och en ganska så idyllisk stund när jag stod och plockade blommor med Algot i solskenet.

Sen kom vi fram till en prunkande trädgård där vi inte varit på länge. Nu när det är fint väder har vi vågat oss på en middag ute. Det är ju fart i Antons föräldrar, så det är stundvis lätt att glömma att hans pappa är multisjuk. Det var fint att ses igen, men samtidigt så är det ju inte samma och tråkigt när man måste säga till Algot hela tiden. Som även om han förstår “reglerna pga bakterierna” så försvinner han in i leken och blir istället tillrättavisad stup i kvarten. Ingens fel ju, men trist, det går ju inte att säga annat.

Men vi blev bjudna på somrig middag och medan vi åt ramslöksoppa till förrätt så fick Algot sin favorit förrätt, hehe.

Saft och bullar efter Algot sprungit i vattenspridaren – hur somrigt som helst.

Och Idun hade klänning för första gången. Såg totalt utklädd ut först, men åh, ändå – gulligt.

Jag hade mina favoritarmband på mig. Mitt life bracelet från Ole Lynggaard och så min morgongåva från Anton när vi gifte oss, ett enkelt armband från Monika Vinader.

Underbart fina Irisar. Något överblommade här men fint att ha i trädgården.

En av våra första familjebilder! Älskar denna klassiska bildkomposition när hela familjen tränger ihop sig för att få plats på bild fast man inte längre måste <3

Och så en hel hög ved som ligger och väntar på att vintern tar vid igen. Undra hur världen ser ut då?

35

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.