2020-09-03

En lunchpromenad

Dagarna går så vansinnigt snabbt, så snabbt att det nästan känns lite suddigt. Men mest har det med att göra att två barn är definitivt mer distraherande än ett. Jag går och lägger mig kl 21.30 varje dag i ren utmattning.

Och så har jag ju börjat jobba igen. Jag har definitivt behövt lite ställtid. Men försöker tänka och påminna mig om att långsamt leder också framåt.

Men det är lättare sagt än gjort. Jag känner mig ganska tilltufsad. Så är småbarnsåren antar jag. Alla tankar och känslor delas på mitten och sen går mkt av tiden ut på att para ihop rätt känsla med rätt tanke.

Men så höra jag att det blommade så oerhört fint i slottsträdgården just nu, så jag gick dit.

Där finns en liten trädgård med bara dahlior, så underbart!

Skönt att andra kan när jag inte hinner.

Hade en lunchpaus med denna stjärnan.

Vill typ lägga mig här, i blomman och bli pigg.

Fasiken vad jag älskar denna tiden på året. Den känns hoppfull fast allt håller på att trappa ner i takt. Eller är det på grund av allt att allt går i ett annat tempo kanske?

Det har varit en konstig men bra start på hösten. Jag fick nog av mitt dåliga mående och sökte hjälp på vårdcentralen efter en riktigt svajig sommar. Jag ska bara landa lite i det, sen ska jag berätta mer. För jag tror verkligen att världen mår bättre av att dela med sig. Jag vet iaf att jag inte klarat detta föräldrarliv lika bra utan andra mammor att luta mig mot. Ska bara borsta av gruset och plåstra om knäna. Det gör ont att ramla.

59

Kommentera

<3<3<3

midis

kram!

Anna

Fint inlägg! Fint med igenkänning, tvåbarnslivet överraskade både på gott och ont, man får nog låta det ta ett tag att vänja sig och hitta rätt.
Kram!

Hanna

Är sen några månader tillbaka också tvåbarnsmamma, och det är fint att läsa dina textee om både högt och lågt och det fina och det svåra. För omställning som tusan med två små, och den här eviga känslan av att inte räcka till och hinna med, vare sig andra eller hinna med sig själv.

midis

Tack för så fin kommentar. Det gör tiden jag lägger här så värdefull. Och fint att få dela livet med andra föräldrar för mig med. Kram!

Julia

Annan överväldigad tvåbarnsmamma i Malmö här ?. Fint att du sökt och fått hjälp! Vill bara säga att det är så fint att kunna komma till din blogg och få en varm mix av igenkänning och färgexplosion!

midis

Tack för denna fina kommentar – makes it all worth it. Ni hjälper mig också, så tack för du skrev.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.