2020-03-19

En inställd frukost.

Idag skulle jag egentligen ha varit här, då jag tillsammans med AB Småland bjudit in till en liten men härlig vårfrukost i samband med mitt samarbete med dem. Vi skulle ha ätit frukost i lila, rosa och citrongula sängkläder men sen kom mobbaren Corona och det fanns inget att göra än att ställa in. Besvikelsen.

Här inne är så fint och omhändetaget må ni tro, en konceptbutik värd sitt namn. Här går inga detaljer förlorade.  Ett givet besök när man är i Malmö men ett besök digitalt så länge är inte heller fel. Vill se gärna att alla såna här butiker ska klara sig. Vore för deppigt annars.

Jag vaknar upp i skrynklig pyjamas på landet men hemma hänger denna outfiten och väntar. Det får bli en annan dag.

När våren blommar igen, för det kommer den göra.

Men åh vilket snyggt event det hade blivit á la Midis. Lyxen! Hoppas det kommer igen.

Men istället sprang jag dit igår morse, gav Amanda i butiken en vinkning och sen packade vi om all rekvisita och bestämde oss för att leverera hem lite vår till gästerna istället.

Det blev en mysig liten stund där bak på lageret. Vi kommer alltid minnas denna våren i alla fall, när allt blev upp och ner.

Och jag fick ha bästa sällskapet av fina Amanda. Som jobbar med kommunikationen (bland annat) på AB Småland. Tack Amanda för initiativet, samarbetet, för du är så rolig att jobba med och såg lösningar istället för problem. Ett proffs!

Så himla glad att detta samarbete blev så uppskattat. Vi la väldigt mycket tid i det. Och kul att så mycket färg letar sig hem till folk. Att sova i syren är härligt. Passa på – när lagret är slut på vårfärgerna så är det klart för i år och AB Småland övergår till höst.

35

Kommentera

en-lang-blondin

Så himla tråkigt! Hade ju sett fram emot mysig frukost i favoritbutik.

midis

Sjukt tråkigt, men ser framemot när alla kan ses igen <3 Inte minst JWHF-bloggarna!

Anne

Instämmer att det är underbart att sova i syrenlila sängkläder. Blandat upp med ljusgult lakan. Wiii… Hej våren!
Njut landet och solen som lovat visa sig i flera dagar framåt!

Kram

midis

Den ljuvligast kombinationen. Blir på riktigt alltid glad av att vakna i vår 🙂 Kram till dig!

Kajsamagdalena

Som jag längtat efter den här frukosten. Den där mobbaren alltså som den ställer till det. Jag håller också alla tummar för att Malmös skönaste ställe klarar en tuff period med få besökare. Vi ses snart igen AB Småland!

midis

Längtar till vi kan ses igen <3

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.