2019-03-17

Förra helgen i huset!

Kolla så gulliga!!!!!!!!!! Förra helgen var vi i vårt sommarhus och då kom min bror på besök med hans lilla familj. Så här sitter Algot med sin kusin Viggo och äter frukost. Tycker fortfarande att det kan vara en ganska surrealistisk upplevelse. Att det finns två nya människor i vår familj.

Här är Helle & min bror Kalle = Kelle. För er som inte vet bor dom i Köpenhamn och lever livet där. Tycker om dom så mycket! Här sitter Helle och bokar färgbiljetter. Vi ska åka till Bornholm över påsk tillsammans!

Gottegrisen. I vanlig tur och ordning regnade det 90% av tiden när Kelle var på besök men solen kom fram där på slutet.

Vår diskmaskin gick i sönder och köket fylldes snabbt med disk. Så som ett kök gör.

Sånt man får göra när det regnar. Äta piggelin under filt och spela spel på Ipaden.

Vad tänker du på Viggo? <3

Det är ju precis ett år mellan Algot och Viggo och nu leker dom så fint att vi vuxna var helt i chock över att vi kunde äta någorlunda civiliserat och dricka kaffe i lugn och ro. Här står dom och lagar mat med Anton. Ibland får Anton mirakulöst mycket tålamod och lyckas sysselsätta två vilda kids.

Anton satte i gång en trolldeg som de kunde leka med.

Och såhär kan det se ut när vi äter frukost! Inte så bloggigt kanske men sjukt mysigt ändå.

Och här har vi precis ätit lunch och Viggo vaknat från sin. Trött men sjukt gullig.

Så jag stack en kamera i huvudet på honom. Tänkte att vi kommer vara mer glada för fotot än vad han var sur i stunden, hehe.

Disk-teamet. Såhär ser våra dagar ofta ut när vi är i huset tillsammans. Ganska vanliga. Präglas mer av ett skönt lunk än något annat och det är så otroligt mysigt. Och skönt, vi är alla ganska slitna av att vara mitt i livet.

Även om man alltid kan lita på att Helle piffar upp saker och ting. Medan Kalle och Anton diskuterar fotboll, pratar jag och Helle alltid sjukt mycket om kläder. Så himla najs och enkelt. När man kan prata om vad man ska ha på sig på midsommar utan att någon tycker man i dum i huvudet.

Vi sprang mest runt i pyjamas och myskläder allihop och gick ut en enstaka gång innan vi märkte att gummistövlarna läckte in vatten och gick in igen.

Dagen därpå, när Kelle skulle hem, strålande solen såklart. Typiskt. Men härligt för oss var att vi skulle stanna en extra natt.

Jag tyckte vi skulle gå ut men Algot var väldigt envis och ville kolla på Iphonen. Eftersom jag var megaförkyld så gick jag med på en kompromiss. Hans kropp var i alla full ute, hehe.

Plockade in de första vårtecken. Nu dröjer det inte längre tills påskliljorna kommer och hela tomten är täckt av vitsippor.

Eftersom huset ligger lite nersänkt, i en liten mini-dal, så blir det ofta snabbt varmt och man kan öppna dörren och springa runt i bara tjocktröja. Fast det blåser och är kyligt egentligen.

Här mäter vi vårt numera förråd och ser hur stort det är. Drömmen är att återställa det till ett glashus så som det en gång var.

Lite ologiskt att springa runt med en skärbräda, men det det är det inte för vi har använt den när vi mätte huset. Men tyckte mest Algot var gullig här.

Här tittar dom på Antons rabarber och ser om det blir något i år. Tyckte det såg så gulligt ut <3

Hej hej! Ville så gärna njuta av vädret fast jag var sjuk.

Tänk att han tog sina första steg precis när vi köpt huset. Och nu springer han som blixten, precis så som man föreställde sig när man förälskade sig i huset och idén kring ett sommarhus.

Jag var optimistisk och tog fram hängmattan. Härlig känsla ändå.

20
  • Just wanna view more of
  • Home

Kommentera

Anna María

Christin!! Vilka MAGISKA bilder! Det kändes precis exakt som att jag också var där. Så fina och så närvarande på något vis.

midis

Oh, TACK!! Blev så sjukt glad och PEPP av din fina kommentar. Vilken verkligen uppskattades när inspirationen till kameran varit oh så låg senaste tiden. KRAM!! <3

kajsamagdalena

Älskar det huset alltså!

midis

Jag med!! I sommar får vi hus:a hos varandra!!

Anna

Så fint! Är ute från Bjärehalvön och förstår att ni tycker det är magiskt! Finns så många smultronställe där ute. Hur kom det sig att det blev Bjäre & Kattvik? Är ni själva uppvuxna där eller varit där sen barnsben? <3

midis

Tack!! Va kul. Vi älskar och upptäcker Bjärehalvön samtidigt. Vi förälskade oss i huset helt enkelt och tog det därifrån 🙂 Kram!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.