2020-10-30

En glad bukett & en fredagskänsla.

För ett par veckor sen började jag morgonen med att gå til torget på möllan. Köpte blommor i Disney-färger och gick hem och gjorde en bukett till mig själv. Det är sån riktig feel-good för mig. Att ha så mycket tid och ro att göra något som bara är…njut och kul. Blommor är så lustfyllt och roligt sätt att bejaka sin kreativitet.

Jag gick efter alla sorter som var åt det barnsliga håller i både färg och form. Inspirerad av Disney och hur barn ritar blommor. Det är enkelt, rakt upp och ner och kul.

Plockade fram dessa bilder för att påminna mig om att ta vara varsam med tiden. För på samma sätt som jag har lätt att njuta av saker jag tycker är kul, lika lätt att har jag att hamna i en slug stress-turnado. Det är som att prestationsångesten sitter i ryggraden på en en ibland. Det är så lätt att snubbla på sig själv.

Så jag blandar lekfulla buketter med lekfullt bombnedslag och försöker vara fine med det. Nu är det helg igen och jag är ensam hemma med Idun till imorgon. Vad ska ni göra?

35

Kommentera

“Disneyfärger” – fantastisk beskrivning! jag ska göra klart en hög med pappersarbete på jobbet, sånt som samlat på sig och måste knytas ihop i samband med att jag byter arbetsplats ett tag. bunkrat med fantastiskt äppelte för att göra det där pappersjobbet lite roligare.
tycker om när du skriver om vikten av att inte snubbla, att liksom vara varsam med sin egen sårbarhet. så fint och så bra att nämna.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.