2020-05-10

En extremsport.

Som dagarna går. Jag har väldigt få timmar på dynet utan barn. Vi har uppenbarligen väldigt pigga barn, så när min bror berättar hur hans barn sover innan kl 18.30 varje kväll biter jag mig lite i läppen av avundsjuka. Då har vi flera timmar kvar. Oh Lordy, så skönt det skulle vara med några timmar fritid på kvällarna. Sen vet jag ju att dom kämpar på med annat, men jisses vad jag längtar efter att ligga raklång utan vaggande, schyssande eller bompande. Kämpar med att hålla någon slags rutin med bums i säng senast kl 20.00 med Algot men det är ofta som “han inte orkar sova”. Han har alltid älskat att vara vaken. Helt plötsligt är kl 21.30 och nästa nattning börjar. När Idun väl sover är jag så trött att jag känner mig hjärndöd. Klunkar i mig en halv liter läsk för att orka borsta tänderna och sen svimmar jag.

Som en jag gillar väldigt mycket sa; barn är sån extremsport!

35

Kommentera

ja, att få den där lilla tiden av att bara vara vuxen – det kan verkligen göra hela skillnaden. är ju precis som med ett jobb tänker jag, att man kan jobba rätt mycket och intensivt om man får tåerhämtning mellan varven, men om det BARA är jobb till läggdags och sen börjar om morgonen igen så är det bra mycket svårare.

midis

Alltså ja! Det gör verkligen så stor skillnad med en liten stund av återhämtning. Det största påfrestningen just nu. Kram!

Åh vad jag relaterar. Mina barn har alltid gått runt på någon form av minimi-sömn. Herregud, låt en mamma kolla på Netflix i lugn och ro ibland.

midis

Ja oh ja! Låt en mamma få va ifred <3

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.