2017-07-05

En dag på stranden när vi var på Mallorca

När vi var på Mallorca hängde vi förvisso mest i huset. Den var en ganska anspråkslös semester. Livet handlade om att bada, äta och sova och det var väldigt skönt. Men ett par förmiddagar åkte vi ner till stranden.

Ett av Algots absoluta bästa ställen i livet. Och en perk man får som småbarnsförälder är att man får stranden för sig själv när man vaknar med tuppen och skyndar sig ner till stranden för att undvika den allra starkaste solen.

Brudparet!

Helle. Som ofta är min personliga guidé till det bästa av det bästa i Köpenhamn eftersom hon är uppvuxen där. Lyxig tillgång att få ha. Snygg är hon också.

Älskar verkligen att vara på stranden med Algot. Hoppas det blir lite riktigt sommar här i Malmö snart så man kan cykla till Ribban. Ena dagen här på Mallorca var Algot dock ovanligt grinig. Kunde inte förstå vad som var fel på honom. Tills jag kom på att han nog var hungrig. Här har man gått runt och varit mamma i två år och missar fortfarande sånt. Lever och lär, antar jag.

Som tur är verkar Viggo också älska att bada. Ganska gulligt det här, visst?

Familjen Clausen-Bruun!

Och Viggo, denna stjärna till unge. Man får jobba lite för att komma in i hans inre cirkel. Men det gör inget för jag har alltid ÄLSKAT såna kids. Minns när jag var nitton och jobbade som barnflicka. Älskade när Sebbe med nästan äcklad blick stirrade tillbaka på alla som försökte gulla med honom. Som om dom små livet blottar oss vuxna med bara blicken.
Så fantastiskt ofiltrerat.

0

Kommentera

Helle

Du er alt for god ved mig❤️ Tak for en dejlig ferie!

Christin

Tack själv!!!! <3 snart igen!!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.