2018-05-09

En cool – gullig outfit, puss och tack

En rykande färsk dagens! Känner mig helt förvirrad som springer runt svettig i svala sommarklänningar samtidigt som körsbärsträden blommar. Lika rosa som insidan av mina lår. Måste verkligen köpa cykelbyxor i år.

I en ljuvlig klänning från H&M. Egentligen i gulligaste laget men såg redan på galgen att modellen var mitt i prick. Tycker den faller otroligt fint. Coolar till det med ett par sneakers. Hade det varit normalt temperatur ute hade jag haft en grå hoodie kanske.

Och mitt i all det enkla i livet så vill jag bara säga puss och tack till er här. Alltid, för att ni läser. Och lite extra när ni kommenterar och skriver mejl. Det är verkligen helt fantastiskt. Gör att jag vill och vågar mer. Att vara såhär pass öppen och stundvis privat är inte alltid helt lätt. Ibland blir jag nervös. Men ni gör det självklart. Ville bara slänga in det.

Och så puss till Sanna som hjälpte mig med dagens idag. Och med så mycket annat. Kompisar, good shit alltså.

6
  • Just wanna view more of
  • Style

Kommentera

så, så, så fin! jag har en skofråga: trivs du i dessa sneakers? jag är så sugen på att köpa något annat är vans men är så petig med skor.. hehe. tänker att en ny modell och en färg (istället för svart :):):)) hade varit härligt, men vågar ändå inte riktigt köpa?? så, ger du dessa tummen upp?

Christin

Tack snälla & Do it!!! Är det någongång man ska slå till på färgstarka sneakers så är det ju nu! Älskar verkligen den här modellen! Så skön!

Maria

Så så jäkla dejlig! 😍☀️💕
Vilken stlk har du i din klänning finis? E litta sugen på den..

Christin

Amen tack!! Älskar ändå den, så fin modell. Storlek 40 🌸

Maria

Åh tack själv, så himla bra att se hur den sitter på dig och nu klura på vad jag skulle passa i! 🙆🏽
Klart du älskar den, sitter ju som en smäck.. 😌👌🏼✨

Christin

Kram!

Andrea

Så fint!

Christin

TACK 🙏🏻🌸

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.