2020-04-01

En bra dag.

Jag hade en sån bra dag igår. Sa till Anton på morgonen “blir Algot sjuk får du ha honom för jag måste ha denna dagen“. En någorlunda normal, härlig arbetsdag tillsammans med Jenny. I JWHF anda hade vi planerat in en fotodag. Detta här helt klart något av det bästa med att vara egen & jobba tätt med andra kreatörer: man får en idé = man gör det.

Man hinner såklart aldrig så mycket som man tror på en dag, men äh. Vi hade mycket och prata om och dessutom satt Idun fast på ena tutten. Man gör vad man kan. Att kunna kombinera föräldraledigheten och jobb med välmåendet någorlunda intakt är jag så glad för. Det är ju mycket på grund av att Idun är en, i skrivande stund, en väldigt snäll bebis. Glad och sover mycket och ammar var 3-4 timme. Jag har haft en bebis som var precis tvärtom, som sov 2 x 20 minuter under en hel dag (och som fortfarande vaknar minst 1 gång per natt) där jag var som blöt pöl och grät varje dag. Så tar inte detta för givet.

Vi tog fram bilder till JWHF tillsammans men hann också fota lite Jenny & Jens. Det smattrar bilder med Jenny och det gillar jag. Det här jobbet handlar ganska mycket om att balansera på good enough. Vi producerar så sjukt mycket material hela tiden att man måste anamma annan inställning för att orka och hålla i den här branschen. Utan att för den delen leverera dåliga grejer, eller värst av allt-  saker man själv inte tror på. Vi kanske inte följer alla how-to’s (det finns en uppsjö) men kul har vi. Och om vi slutar ha det så slutar jag med detta. Så vi fortsätter göra det vi gillar. I det tror jag det blir bra till sist.

Vi hann även fota en sväng hemma i vår stökiga lägenhet. Men det fotar Jenny och det måste man ju älska. En himla bra dag som påminde mig om varför jag ville jobba med detta från början. Det är lätt att glömma bort i offerter, faktureringsstress och jag vet inte allt. Detta är framsidan av jobbet, helt klart.

35

Kommentera

Marie

När man får ett andra barn som sover när det första inte gjorde det. Det är guld värt! Minns att jag faktiskt ofta undrade när dottern skulle vakna egentligen. Jag hade så mycket tid över, tid som inte fanns alls de första 8 månaderna med första dottern.

midis

JA precis så. Brukar kalla Idun för min efterrättsbebis. Så njutbart. Vet inte om jag uppskattat det på samma sätt om det var mitt första.

Ihh inspirerande!

midis

Det var sannerligen en härlig dag!

Vanessa

Hej! Vad är det för Nike skor? Snygga🤩

midis

Älskar dem! Nike international heter modellen. Köpta på Zalando!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.