2013-01-12

Dumplings

 

 
I New York testade jag dumplings för första gången. Det var kul för man har ju hört så mycket om de små knytena. Jag och A blev akut hungriga och tog första bästa lunch ställe på times square. En riktigt turist don’t men vi var desperata efter mat. Det visade sig att den restaurangen har en stjärna i michelin guiden och är, tydligen, halvt kända för sina dumplings. Tacksam lyxmat för, trots att vi beställde in sjukliga mängder mat kostade vår lunch mindre än hotelfrukosten! Summan av kardemumman är i alla fall att jag, vi, numera älskar dumplings. Även om vi inte är några michelin gubbar så var det kul, gott och enkelt att göra det hemma. Det tog cirkus 15 min. Om inte det är snabbmat, så vet jag inte vad som är. 
0

Kommentera

Åh, jag älskar dumplings! Åt så många goda i Tokyo när vi var där. Finns massa fina dumplings i Vietnam också som du måste prova! Och vårrullarna där, sagolika.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.