2018-11-02

Drömmen, jobbet, uppförbacke och fredagsmys

Det hanns inte med ett blogginlägg igår, jag var djupt försjunken i vår bokklubb som hade sin “träff”. På Facebook. Så fantastiskt det är alltså. När vi skapade JWHF drömde vi om sånt här innehåll – och samarbeten förstås. Vi kände ju på oss att det var bra idéer (annars gör man inte allt detta och lite till) och att skapa något vi själva saknade var helt rätt, men kan ändå inte hjälpa att förundras lite hur fint det är att få se det komma till liv. För liv är det verkligen. Precis som vår JWHFStyleChallenge. Det har verkligen väckt mycket tankar, tacksamhet och pepp. Drömmen är att kunna få JWHF att blomma med såna här fina samarbeten, med sånt otroligt mervärde. Tillsammans med er. Inte bara för att produkten i sig är något som bidrar till något annat än… mer grejer. Att läsa en bok är bra för själen, hjärngympa, utbildning och bokklubben är gemenskap. Trots att den är digital. Timmen igår flög förbi och de andra fick mig att tänka till både en och två gånger. Eller som ett par andra poängterade; bara en sån sak som att en bokklubb kan få en att läsa klart en bok man kämpar med, eller att läsa en bok man annars inte valt. Det är ju också ett sätt att vidga horisonten med. Se mer, förstå mer, lära sig mer, göra världen större. Och det roligaste är att jag efter igår kände att trots vår bokklubb är digital så ligger det ändå nära till hands att den kan gästspela IRL. Tänk ett bokklubbs-event? Även fast vi aldrig setts så hade nog ändå stämningen varit “vad trevligt det var sist”, för det var det verkligen. Det här jobbet är som roligaste när en idé blommor ut och får sitt eget DNA. Då blir jag motiverad att göra mer trots att uppförsbackarna känns väldigt branta ibland. Okej, det blev en lång utläggning. Men jag jobbar mycket, om inte i datorn så i huvudet. Och den här bloggen är ju mitt huvud. Och så tänkte jag kanske det är kul att läsa? Mer om JWHF? Vart det börjar, vad vi drömmer om och hur vi tänker? Eller?

Lite halvt anfådd av diverse uppförbackar så är jag tacksam för en halvdag idag. Längtar efter min lilla familj. Och helgmyset. Vi gick från en fullspäckad helg till en helt avbokad en. Det är inte bara vi som är mitt uppe i livet, vi är alla ganska drabbade. Så ett samtal efter det andra ställdes våra planer in. Men tänker ändå gå loss på fredagsmys. Algot får ett godis och jag ett annat. Dessa klämmor köpte jag hos Miloii sist jag jobbade.

Och så gick jag emot mig själv big time förra veckan. Gick in på Lush – för Algots skull. Som badat i helt vanligt vatten hela livet och fattade inte helt grejen med varför vattnet tvunget att vara grönt. Jahapp, och där stod jag och luktade Lush i en vecka efter varit där 5 min (starka dofter är inte min grej). En påminnelse att helt vanligt vatten också kan vara fredagsmysigt.

13

Kommentera

Badbomber är ju så sjukt kul! Lätt som en plätt att få minin ren.

midis

Haha hon får lära algot what it’s all about!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.