2020-03-17

Don’t overthink it.

Helgen var som en trygg famn såhär i efterhand. Måndag, tisdag not so much. Då kändes plötsligt nuläget absurt. Kanske stack jag huvudet för mycket i sanden eftersom det tog en stund för mig att bli personlig drabbad. Men som för så många andra trillade även “inställt” in i min mejlkorg. Och jag fick avboka ett event jag skulle haft i veckan. Jag är väldigt medveten att jag är långt ifrån värst drabbad, nästan tacksam över att i värsta fall ha en föräldraledighet att luta mig mot, men ändå. Man måste få lov att vara lite besviken en minut när man tappar jobbgrejer man sett framemot och jobbat länge för. Och när jag skulle in och ansöka om fler föräldradagar på försäkringskassan så låg sidan nere pga för hög belastning. Jahapp. Imorgon åker vi istället ut till huset och kurerar där. Jag ska måla om en byrå och sysselsätta kroppen så jag slipper knoppen. Och så har SMHI lovat sol.

29

Kommentera

Alla helveten är helveten tänker jag. Blev jätteledsen att min 30 års fest blev inställd även fast det finns värre saker. Men men hoppas på ljusare tider och att folk blir supersugna på festligheter så fort den här skiten är över! <3

midis

FAN VA TRÅKIGT!!! Alltså fattar besvikelsen. Och även om man inte är värst drabbad så får man lov att tycka detta är SKIT tycker jag. Stor kram till dig.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.