2018-11-21

Dishoom – trendigt indiskt i London

Dishoom - trendigt indiskt i London

Ett tag var jag sjukt trött på London. Så är det väl med platser man har olika känslor till. Love to hate osv. Men efter vår senaste tur dit älskar jag det igen, hehe. Mycket tack vare ett helt nytt område vi hittade pga tycker sånt är kul. Den som en gång svor över Kings jävla Cross älskar nu det. Eller typ, händer sjukt mycket där, vilket leder mig till detta resutrangtips.

Dishoom - trendigt indiskt i London Dishoom - trendigt indiskt i London Dishoom - trendigt indiskt i London

Dishooom. Ska erkännas att vi letade efter en annan restaurang när vi sprang in i denna. Verkade helt ok så vi valsade in och bad om ett bord.

Dishoom - trendigt indiskt i London

Fina golv och hela lokalen var sjukt genomarbetad. Och helt enorm. Men eftersom konceptet och alltet var just genomarbetat så funkade det. Till och med arkitekt- Anton blev imponerad över hur dom använt de gamla industrilokalerna.

Dishoom - trendigt indiskt i London

Och maten var SÅ GOD och kul. Vi beställde in lite av allt och allt var väldigt gott!

Fint och mysigast av allt var iof att vi ju kunde äta i lugn och ro (även om stället även funkar with child).

Dishoom - trendigt indiskt i London Dishoom - trendigt indiskt i London

Det kändes helt klart som en annan värld, vilket var härligt. Tycker hela upplevelsen bli så bra då. När allt från mat- stämning- lokal- personal stämmer. Ganska givet egentligen men inte alltid så lätt att genomföra. I alla fall. Sen utforskade vi mer av det nya området (ska visa!) och när vi berättade för en expedit att vi ätit på just Dishoom satte hon kaffet i halsen och undrade hur vi kommit in. Tydligen brukar det vara kilometerlång kö, speciellt på kvällarna. And I love it. Lika mycket som jag hatar hetsiga trender, lika mycket älskar jag när man ramlar in i det. Man är ju inte mer än människa liksom, hehe.

21

Kommentera

Älskar Dishoom! Hade också flyt o fick bord när vi var på den i Shoreditch för några år sen, mmm mm mm 😀

midis

Ibland ska man ju ha det också, flyt alltså. SÅ GOTT!

Marie

Även jag är ett fan. Har köat kort tid vid Shoreditch och fick bord före alla som var två, för det var ett bord för fyra ledigt. Ätit ensam vid Covent Garden och delat bord med en annan ensam. Inte lika mysig lokal.
Såg att de nu öppnat i Kensington, vilket blir finfint då det är där jag bor nästa gång i London. Får lura dit mamma som hänger med på resan

midis

Åh vad roligt. Jag hade helt missat detta. Men testa även denna, området runt och nytt och kul! Kram!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.