2017-04-24

Den där jävla byrån: före, under och efter

Minns ni den jäkla byrån jag nämnde härom inlägget? Taadaa – jag gav inte upp!! Och sommarhuset fylls sakta men säkert av oss.

Jag hittade den på en loppis förra sommaren för 50 kr! Älskar modellen!

Däremot blev det den dyraste billigaste loppisbyrån ever eftersom jag var otålig och köpte lättillgänglig färg på Clas Ohlson. Men den var sjukt svårarbetad och dålig, tyckte jag. Så allt gick åt skogen och jag var tvungen att göra om allt. Har alltså målat och slipat  två gånger och totalt 6 lager färg. Herregud. Timpriset på den här byrån alltså.

Såhär såg det ut innan! Vill också lägga till att det är omöjligt att fotografera efter linjer I huset eftersom det inte finns en enda rät. När Algot lärde sig gå ramlade han så fort vi kom hit eftersom huset lutar så mycket hit och dit. Så. Slut på ursäkt.

Älskade modellen så mycket att jag vägrade ge upp. Gick in till en redig färgbutik och frågade efter den tjockaste färgen i mannaminne. Fick jättefin hjälp och bra tips, älskar verkligen bra service. Hurra för kunniga människor snarare än kalla kataloger och lager-saldon. Så glad för slutresultatet även om knoppen ska bytas ut och färgen inte blev lika signalröd som jag velat. Men fint ändå. Precis så här vill jag ha det. Chunky men färgglatt, bonnigt men modernt, gammalt men nytt.
Mitt i prick.

0

Kommentera

Den är helt fantastisk, Christin! Så underbart att du gav det en chans till. Röd är en av mina absolut bästa färger.

Christin

Tack fina du!! Jag är också glad för det! Men var tvungen att lugna ner mig en vecka när det gick åt helvete första gången. Hehe.

Men så fint!
Jag är sååå avis på ert sommarställe, ser verkligen ut som drömmen! Och att ni typ har sommar där varje gång, fastän det är snö och aprilväder.

Christin

Tack!! 😘 Det är en liten dröm. Haha, vi har verkligen haft tur med vädret där den senaste tiden. Men hemligheten är att huset ligger i en dal typ så där är typ alltid vindstilla och blir snabbt varmt när solen skiner 😀😻

mamsen

Totalfint, no more, no less!

Christin

Puss!!

Fint, fint, fint <3

Christin

Tack tack tack!! Blir glad! Kram!

Ja, ja, ja! Vilket fantastiskt skåp!? Fattar inte att det bara kostade 50 spänn, så värt! Och + för bra personal!

Christin

Eller hur!!!!! Blev så jefla sketaglad när jag hittade det pga letat efter ett liknande aslänge. Men det var ganska slitet. men ändå. 50 spänn!! Och tack söta du!

Åh heja dig som inte gav upp! Älskar rubriken och storyn så jag tror du tjänar in jobbet på det intressanta inlägget 😉

Christin

Haha sant! tänkte att det var ett bra före- och efter inlägg redan från början, får jag väl erkänna. Hade bara inte räknat med att lägga till ett “under”. Haha. Kram wilda <3

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.