2017-03-15

Den dagen då vi var i Köpenhamn instället för Nice

Den dagen då vi var i Köpenhamn

Det var först när jag laddade in bilderna i datorn som jag insåg att jag inte tog speciellt många bilder. För och nackdel med att vara så van vid en stad som egentligen inte är ens egen – man blir lat.

Den dagen då vi var i Köpenhamn

Men några i alla fall! Hej hej. Det var väldigt lyxigt att få glida runt i Köpenhamn utan barn och vagn. Nästan så vi inte visste åt vilket håll vi skulle gå.

Den dagen då vi var i Köpenhamn Den dagen då vi var i Köpenhamn Den dagen då vi var i Köpenhamn

Men hit visste jag vägen till. Ska ju på en del fest och bröllop i sommar så min förhoppning är att hitta en utstyrsel så jag kan ha en anledning att köpa dessa skor. Hur fint hade det inte varit att fira min 30års dag i dessa? Känns som en sak man borde göra.

Den dagen då vi var i KöpenhamnDen dagen då vi var i Köpenhamn

Vi blev akut hungriga, vilket för dom som känner oss, aldrig är speciellt trevligt. Så vi googlade fram närmsta sticks and sushi. Kanske varken det mysigaste eller trendigaste stället i stan – inredningen är en aning för franchise-igt för det – men godaste sushi har dom.

Den dagen då vi var i Köpenhamn
Den dagen då vi var i Köpenhamn

Sen tog vi metron till The Apartment. Mer om det i ett annat inlägg (för annars hade det här blivit milslångt)

Den dagen då vi var i Köpenhamn

Hej hej. Här stod jag och trängdes med ett team från en engelsk tidning eller något, som vägrade flytta på sig. Tills jag stirrade ut dom.

Den dagen då vi var i Köpenhamn Den dagen då vi var i Köpenhamn

En typ timme senare satte vi oss på metron tillbaka med ett snabbt stopp på torvehallerne för att köpa blommor. Och det var det hela.
För denna gång.

0

Kommentera

Ååh hoppas du köpte skorna för wow vad fantastiska!

Christin

Åh i wish. Men visst, drömskon!!!

Det ser så himla mysigt ut! Har aldrig varit i Köpenhamn (inte ens Malmö ska jag erkänna) men blir alltid lockad att ta mig dit trots att jag inte förstår ett dyft danska. Btw, så himla himla fin i din kappa!

Christin

Men lägg av!!!! Ta dig hit och dit!!! Det är en officiell inbjudan!!!!

Haha, du är underbar! En dag ska jag försöka hitta tid till det. Lovar!

Christin

<3 !!

mysigt!

Christin

mysigast!

Åh vad mysigt och vilka bilder, Christin! <3

Christin

Tack snälla Wilda <3 blir glad!

Åh alltså jag ligger ca 100 år efter med min bloggläsning (eller i alla fall tre månader) men det är så jävla gosigt att komma in till dig efter en lång paus. Känns så himla hemma liksom, och jag älskar att du fyller på med fler bilder! Så himla fantastiskt hur du har förmågan att se färg överallt, det är en så imponerande egenskap. Är säker på att det är bra för magen, att se färg överallt, och du gör att det liksom känns gott i magen för oss som får se dina fångade glimtar också. Tack Christin <3

Christin

Åh, du är inte ensam. Jag har också missat allt för mycket. Men allt har sin tid tänker jag, att ibland har man tid för det ena och ibland för det andra.

Men med det sagt. Blev så himla glad för den här kommentaren. Tack Alicia. Och som alltid, får du mig att värdesätta det jag gör. Har aldrig tänkt att det är en egenskap att se saker i färg, som jag älskar att göra. Tack för du alltid får mig att värdesätta saker och framför allt – mig själv. DET är en fin egenskap. Kram!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.