2018-10-07

De senaste dagarna

Hej världens segaste och höstigaste vecka. Snålblåst, ihållande regn och pangförkyld. Började i tisdags men ville så gärna inte vara sjuk. Och så hade jag bestämt lunch med Matilda som jag inte sett på en evighet, och ville så gärna träffa henne också. Så jag gick envist ner till Noir ändå. Men precis när jag tagit av mig, så ringde förskolan. Så det var bara att vända i dörren. Fick något oförskämt lämna Matilda och stress-svettas på tom mage till Algots förskola. I ösregn. Var något sur.

Sjuk Algot, sjuk mamma = vi gjorde det lätt för oss & cyklade inom Mcdonalds, tog oss hem och placerade oss i soffan. Guldkornsögonblick när Algot somnade ihopkurrad i min famn. Händer aldrig längre. Sen låg jag där i typ 3 dagar, som om jag tog smällen för oss båda för dagen efter var Algot pigg igen.

Laddade med nässpray och halva apoteket och orkade mig ut ett par timmar en av dagarna. Men det var för vi hade en tid att passa som jag glömt avboka. Ute håller allt på att förvandlas till höst och vinterdvala.

Och jag & Anton med den. Vi satte äntligen punkt för en intensiv, och stundvis ganska smärtsam, vår.

Källa: här

Typ så <3

 

Vi firade med bullar. Råkade nämligen vara kanelbullensdag. Jag cyklade och hämtade Algot medan Anton cyklade till Leve. Och herregu-u-u-ud vilken kanelbulle. Jag har aldrig ätit en så god kanelbulle.

Alla var väldigt nöjda. Ser ju ut som en helt vanlig kanelbulle men ah. Glädjen i mat ibland alltså.

Blir också inspirerad av nya färgskalor till hösten. Men tycker ändå man kan mönstermatcha hejvilt. Det är halva nöjet. Rutigt, randigt och leopard är favvisarna just nu. Fint med rutiga byxor och randig tröja också, det blir det nog nästa vecka. Vill så gärna köpa denna drömmen. Oh my. Men för det priset måste den vara en evighet, kommer jag vara rosa om två år också?

På fredagen var jag så less på vår lägenhet att jag bestämde mig för att var frisk(are). På med guldskorna och prickiga strumpor. Sånt här får mig att bli glad varje dag. Detaljerna, det roliga med att klä på sig. Vardagslyx.

Cyklade till saluhallen och mötte äntligen upp Lina, hade saknat henne. Hon som lärt mig allt om vardagsglädje “jag vill vara glad och ha det bra varje dag”. Jag som nog jagat de stora upplevelserna mest, började bryta ner vardagen istället. Fint.

Någon gång ska jag blir bra på mysiga fika-stilleben, men ofta blir jag för otålig. Vill bara dricka mitt kaffe och prata med min vän. Sanna, som jag är så glad för kom in i mitt liv för snart ett år sen i och med Family Living reportaget. Kanske att jag måste fundera på en ny kontorsplats ändå. För efter den dagen hade jag så mycket energi och lust. Det är en utmaning att vara sin egen chef, ännu mer när man jobbar hemifrån. Man ska vara den som både startar och kör bilen. Väldigt fint och hjälpsamt när man kan tanka bilen med hjälp av andra ibland.

Sen blev det lördag! Jobbade hela dagen hos Miloii. Så himla himla mysigt att jobba extra där. Lina som har butiken är så duktig, stylist i grunden och allt. Fin miljö, fint mode och fina people. Kul ju!

Söndag, idag! Efter en hel vecka inomhus var jag oerhört pepp på att vara ute hela dagen och ute hela dagen har vi verkligen varit!

Krispig luft och sol är väl ändå det bästa? Tyvärr fortfarande lite förkyld-svettig. Puh, det var verkligen en rejäl omgång denna gång. Kände mig väldigt glad men sliten.

Spenderade dagen med dom här två. Och Lina förstås. Våra söndagar ibland alltså. Typ det bästa. Det är så h- i- m- l- a  mysigt. Vi är verkligen i Folkets Park i flera timmar. Älskar tidig vår och höst där med dom. Tänker alltid att det är såna dagar man kommer se tillbaka på när kidsen är större och sakna. Känner mig alltid väldigt närvarande, det är väldigt bra kvalle tid, även för kidsen som frågar efter varandra stup i kvarten under veckorna.

Oktober, känns ändå som en bra månad.

Köpte kaffe på Café No. 6  vid St knut. Väldigt mysigt – speciellt på sommarhalvåret då man kan sitta i deras trevlig trädgård-servering.

Efter typ 5 timmar (!) i folkets park gick vi hem och jag tror nästan jag blev frisk av all frisk luft. Kan ju hoppas i alla fall.

18

Kommentera

Kan komma på mig själv att sakna dig så himla mycket, trots att vi bara träffats en gång. Tror att det är extra mycket efter det i kombination med att jag liksom lämnat bloggvärlden. Hoppas vi ses snart igen <3 ville bara säga det!

midis

Nastasja, va fin du är!!! Saknar dig ju (även i bloggvärlden!). Blev så glad för denna kommentar <3

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.